Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Akkreditering til konferencer

Onsdag d. 28. august 2013

Pressemeddelelse

Akkreditering til Idans konferencer for idrætssektoren i Danmark i Vejen i næste uge

I dagene 3.-5. september er Idrættens Analyseinstitut vært for to store konferencer for den danske idrætssektor i Vejen Idrætscenter.

Konferencen ’Idrættens største udfordringer III’ i dagene 4.-5. september samler ca. 330 delegerede fra et bredt udsnit af den danske idrætssektor. Næsten 60 oplægsholdere – heriblandt alle topledere fra idrætsorganisationerne - vil være på plads, og programmet kommer omkring mange af de allerstørste aktuelle problemstillinger i dansk og international idræt:

- idrætsorganisationerne og den igangværende udredning af idrættens sturktur og økonomi
- skolereformen og dens betydning for idrætten
- jagten på teenagere, voksne motionister og seniorer – bliver det foreningerne, fitnesscentrene eller sofaen, der vinder+
- dansk idræt og de massive problemer med korruption, doping og match-fixing i international idræt
- fremtidens danske eliteidrætsmodel. Hvordan klarer vi os – og hvordan skal vi hænge på i fremtiden+
- potentialet for bedre udnyttelse af landets idrætsfaciliteter – den økonomisk allertungeste del af den offentlige støtte til idrætten – og den med de største potentialer

Over halvdelen af landets kommunale fritidsforvaltninger, alle væsentlige idrætsorganisationer, fitness-sektoren, forskningsverdenen m.v. er stærkt repræsenteret i Vejen.

Sammen med DGI arrangerer vi den 3. september senioridrætskonferencen ’Fremtidens senioridræt – mellem ironman og stolemotion’. Her forventer vi ca. 120 deltagere. Konferencen går tæt på den potentielt største målgruppe af nye idrætsaktive. Hvordan engagerer man fremtidens seniorer? Hvordan kommunikerer man med målgruppen? Hvordan tilpasser man tilbuddene? Hvem har de rigtige varer på hylderne til en målgruppe, der spænder meget bredt?

Akkreditering
Medier, som ønsker at dække konferencen, kan anmode om akkreditering ved at sende en e-mail med navn, titel, organisation, kontaktdata til henrik.brandt@idan.dk (29210972).

Det senest opdaterede program vedhæftes. Læs løbende opdateringer her: http://www.idan.dk/Nyheder/a380vejen2013.aspx

NB!
Husk også Play the Game-konferencen i Aarhus, den 28.-31. oktober, hvor vi får et ekstremt spændende program om brændpunkterne i den internationale idrætsverden. http://www.playthegame.org/conferences/play-the-game-2013.html

Med venlig hilsen

Henrik H. Brandt
Direktør/director

Idrættens Analyseinstitut
Danish Institute for Sports Studies & Play the Game
Videncenter for Folkeoplysning
Kanonbådsvej 4 A
1437 København K
Denmark

Tlf.: +45 32 66 10 30
Mob.: +45 29 21 09 72