Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyhedsbrev

Onsdag d. 16. oktober 2013

Kære DS-medlem Oktober 2013

Det er tid til nyt fra foreningen

MEDLEMSFEST – Efter nogle års pause er det tid til at genskabe medlemsfesten. Sæt derfor allerede nu X ved LØRDAG DEN 15. FEBRUAR 2014. Detaljeret invitation følger, men her og nu må I da godt vide, at Restaurant Hercegovina i København er booket kun til os. At der vil være hotelovernatning 200 meter derfra. At der bliver underholdning på højt niveau. At dagen begynder midt på dagen med et socialt, action-arrangement før festen om aftenen (frivillig deltagelse). At egenbetalingen bliver 300 kroner pr. medlem. Som sagt: Mere info følger.

EFTERUDDANNELSE – 10 medlemmer har trods det korte varsel tilmeldt sig efteruddannelsesturen til England i dagene 8.-9. november. Vi arbejder videre på det faglige program og deltagerne får selvsagt besked, når alle detaljer er på plads.

BESTYRELSEN – Suppleanterne Mette Cornelius og Rune Knudsen har p.g.a arbejdspres valgt at udtræde af bestyrelsen.

MEDLEMSTAL – Vi er p.t 559 medlemmer. 21 skylder kontingent for 2013. Seks af dem skylder også for 2012.

MEDLEMSKORT – Det er tid til fornyelse at både DS-kort og AIPS-kort. I modtager info om dette i forbindelse med kontingentopkrævningen for 2014.

JOURNALISTLANDSHOLDET – Vores stolte journalistlandshold er for alle medlemmer af DS. Dog med det forbehold, at UK-chef Andreas Kraul selvsagt har retten til at udtage sin trup ud fra de 559 potentielle landsholdsspillere. Har du lyst til at spille i rødt og hvidt ved de forskellige lejligheder (senest spillede vi i Aalborg), så send en mail til Andreas Kraul på aku@dr.dk, hvorefter du betragtes som værende med i journalistlandsholdets bruttotrup.

Vh
Bestyrelsen Danske Sportsjournalister