Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Anders Damgaard forlader Riis

Onsdag d. 23. oktober 2013

Anders Damgaard forlader Riis Cycling

[23.10 10:00] Pressechef Anders Damgaard fratræder med udgangen af oktober sin stilling i Riis Cycling.
Anders Damgaard har efter tre år i virksomheden ønsket at få nye udfordringer og har derfor valgt at opsige sin stilling som pressechef pr. 1. oktober.

"Anders fortalte mig allerede i sommeren, at han gik med tanker om gerne at ville prøve noget andet, og i vores samtaler over den seneste tid har han gentaget sit ønske om at få nye udfordringer. Det beklager jeg, da holdet og jeg med den beslutning skal sige farvel til både en stærk og vellidt personlighed og en værdsat strategiker og sparringspartner, men samtidig har jeg også stor respekt og forståelse for hans beslutning. Jeg skylder Anders en kæmpe tak for den indsats, han har leveret igennem årene hos Riis Cycling, og jeg håber meget på, at vi kan fastholde vores personlige kontakt," siger holdejer Bjarne Riis.

"For mig personligt har det været tre fantastisk spændende år med holdet. Det har været begivenhedsrigt, udfordrende og først og fremmest ekstremt lærerigt at være en del af Riis Cycling, og derfor er det selvfølgelig også med en vis portion vemod, at jeg har valgt at stoppe som pressechef. Men samtidig har jeg også et ønske om nu at give mig selv nogle nye udfordringer. Og det ser jeg frem til. Jeg ved, at jeg vil komme til at savne mange af mine gode kolleger på holdet og især samværet med rytterne og Bjarne til de store løb. Derfor ønsker jeg også hele holdet alt mulig medvind i fremtiden," siger Anders Damgaard.

Processen med at finde en ny pressechef går i gang med øjeblikkelig virkning. Fra 1. november og indtil den rette kandidat er fundet, vil Allan Jørgensen varetage den daglige pressekontakt.
Allan Jørgensen kan kontaktes via aj@riis-cycling.com eller på mobil: 28682024