Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyhedsbrev

Onsdag d. 20. november 2013

Kære medlem af Danske Sportsjournalister
Det er tid til nyhedsbrev November 2013
ÅRETS SPORTSJOURNALIST
Vi er henne ved den tid på året, hvor vi skal have fundet navnet på Årets Sportsjournalist 2013. Man skal være medlem af DS for at kunne indstille og for at kunne blive indstillet.
Indstillinger sendes til tommy.poulsen@horsens-folkeblad.dk
Deadline for indstillinger er 15. januar.
AIPS
Vor kasserer Flemming Olesen har sagt ja tak til at indgå i AIPS’s finans kommite. AIPS-præsident Merlo har spurgt vores grundige kasserer, der har sagt til at indgå i et lille udvalg, der skal overvåge AIPS’ økonomi. Alle udgifter betales selvsagt af AIPS. Tillykke til Flemming med dette anseelige skulderklap.
GENERALFORSAMLING
Tirsdag den 11. marts 2014 afholdes den årlige generalforsamling. Som altid på KB’s anlæg på Pile Allé i Kbh. Mere info følger.
EFTERUDDANNELSE
Turen til engelsk fodbold blev en stor succes. I bestyrelsen har vi udelukkende fået positive tilkendegivelser fra deltagerne på turen til Liverpool og Manchester.
Vi er straks gået i gang med at arrangere en tilsvarende tur til foråret. Altså denne gang med et længere varsel og altså mulighed for at søge om tilskud til efteruddannelsen.
MEDLEMSFESTEN
Alt er på plads til den store fest den 15. februar i København. Nu venter vi bare på, at tilmeldingerne vælter ind. Alle medlemmer har modtaget invitationen gennem diverse kanaler, og pensionisterne i vores forening har fået en invitation med posten. Husk deadline for tilmelding og betaling er 1. februar.
Spørgsmål til foreningen eller gode forslag modtages hjertens gerne hos sekretær Tommy Poulsen på tommy.poulsen@horsens-folkeblad.dk
Vh
Bestyrelsen