Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Kvist vinder Betfair Medieprisen

Søndag d. 23. februar 2014

William Kvist vinder Betfair Medieprisen
Danske Sportsjournalister inviterer til presseseance med landsholdsspiller William Kvist mandag den 24. februar 2014 klokken 13.00 Arrangementet finder sted på Betfair Danmarks hovedkontor, Amagertorv 1, 1 sal, 1160 København K. Der står W-Media på døren. Ved seancen vil Danske Sportsjournalister i samarbejde med Betfair og Hummel præsentere William Kvist som vinder af Betfair Medieprisen. Prisen er stiftet af foreningen Danske Sportsjournalister med Betfair som samarbejdspartner, og det er første gang, at prisen uddeles.
Betfair Medieprisen er stiftet for at hylde de sportspersonligheder, der aktivt bruger etablerede medier samt sociale medier og giver deres fans et større indblik i deres liv som topatlet. Desuden forstår at udnytte medierne til at eksponere deres sportsgren og klub.
Ud af flere indstillinger valgte komitéen at nominere William Kvist, Daniel Svensson (håndboldspiller) og Jeanette Ottesen (svømmer) for deres begavede måde at omgås dagspressen samt sociale medier igennem 2013.
Komitéen, udnævnt af Danske Sportsjournalister og Betfair, siger om deres valg af William Kvist som vinder af Betfair Medieprisen. - William Kvist har gennem 2013 især benyttet Facebook til at give et helt unikt indblik i hans hverdag som professionel fodboldspiller. Vi har hørt hans tanker om taktik, træning og det mentale aspekt i at være spiller på topplan. - Kvist har desuden gennem året været synlig i både skrevne medier samt tv, hvor hans kommentarer altid er begavede og ærlige. Komitéen er i år sammensat således; Anders Lindegaard, Manchester United og Betfair-ambassadør Andreas Kraul, DR Sporten og formand for Danske Sportsjournalister Michael Andersen, direktør Team Danmark Lars Lundov, direktør Sport Event Danmark Kenneth Cortsen, lektor i sports management ved Aalborg Universitet Mads Winther, direktør Business in Sport Flemming Fjeldgaard, sportsredaktør Berlingske
I samarbejde med Hummel vil William Kvist ved prisoverrækkelsen donere Hummel
sportstøj/udstyr for 50.000 kroner til velgørenhed.
William Kvist vil være til rådighed for interview efter prisoverrækkelsen, og vi håber, at
man vil respektere arrangementet således, at man nævner prisen i forbindelse med
publicering af Kvist-interview.
Tilmelding bedes sendes til Michael Qureshi - miq@sporten.dk
For yderligere information omkring arrangementet kontakt;
Andreas Kraul: 2149 0456 eller Michael Qureshi: 2216 6402