Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Frederiksen skifter kanal

Torsdag d. 6. marts 2014

En af Danmarks dygtigste fodboldkommentatorer, Niels Christian Frederiksen, skifter til TV3 SPORT.

Her skal han kommentere masser af fodbold fra bla. Superligaen, Champions League og Premier League.

Niels Christian Frederiksen kommer fra en lignende stilling hos CMore, og han har en lang fortid som journalist og kommentator bag sig – blandt andet tidligere hos Viasat.’

”Med Niels Christian Frederiksen på holdet styrker vi vores i forvejen stærke opstilling med de bedste værter, eksperter og kommentatorer. Det skal vi naturligvis give seerne i vores dækning af de eksklusive rettigheder, vi har på TV3 SPORT. Niels Christian Frederiksen er en yderst vidende, kompetent og dygtig fodboldkommentator, som vil bidrage til et løft af vores fodbolddækning”, siger MTGs sportschef Peter Nørrelund.

For Niels Christian Frederiksen selv betyder skiftet, at han nu skal beskæftige sig med fodbold på den allerøverste hylde fra ikke mindst Uefa Champions League. En turnering, som han har beskæftiget sig indgående med, og blandt andet har skrevet en bog om.

”Jeg glæder mig til at skulle beskæftige mig med det bedste fodbold. TV3 SPORT viser de mest attraktive kampe, og jeg ser meget frem til at være med til at arbejde sammen med den dygtige redaktion og de mange kompetente eksperter. Og ikke mindst til at være med til at formidle de store oplevelser til danskerne hjemme i stuerne”, siger Niels Christian Frederiksen.

Niels Christian Frederiksen har sin første opgave for TV3 SPORT lørdag den 15. marts, hvor han kommenterer Aston Villa - Chelsea fra Premier League. Dagen efter er han ved mikrofonen til storkampen mellem Manchester United og Liverpool.

Yderligere oplysninger hos Peter Nørrelund, 20250974

Med venlig hilsen
TV3’s kommunikationsafdeling
Tlf. 77 30 55 30