Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Anders Sigdal slår sig på golfsporten

Torsdag d. 6. marts 2014

Tidligere vært på DR Sporten og TV 2 Sport, Anders Sigdal, bliver sat i spidsen for presse- og kommunikationsarbejdet for European Tour-turneringen, Made in Denmark, der spilles til august på Himmerland Golf & Spa Resort.

Anders Sigdal bliver ny pressechef for Made in Denmark
European Tour-turneringen Made In Denmark, der spilles på Himmerland Golf & Spa Resort til august, har ansat tidligere sportsvært Anders Sigdal til at håndtere turneringens presse- og kommunikationsarbejde.

Anders Sigdal har stor erfaring med sportsverdenen fra sine tidligere stillinger på DR Sporten og TV 2 Sport, hvor han blandt meget andet har kommenteret US Masters gennem mange år.

Hos Made in Denmark skal Anders Sigdal stå for presse- og kommunikationsarbejdet, ligesom han skal samarbejde bredt med sponsorer og andre interessenter for at skabe de optimale kommunikationsmæssige rammer for turneringen.

Made In Denmarks promotor, Flemming Astrup, ser frem til at værdifuldt samarbejde med Anders Sigdal.

”Anders har en masse erfaring rent kommunikationsmæssigt at trække på fra sine tidligere job – og derudover er han en passioneret golf-fan, så jeg er rigtig glad for, at han er kommet med ombord,” siger Flemming Astrup.

Og netop den store golf-interesse kombineret med en kommunikationsmæssig baggrund er også det, som har betydet, at Anders Sigdal glæder sig til at komme i gang med at arbejde for Made In Denmark.

”Golf er en fantastisk sport – og at det er lykkes at få European Touren til Danmark og Himmerland Golf & Spa Resort er jo helt fantastisk for dansk golf. Jeg ser frem til at hjælpe med hele kommunikationen omkring turneringen,” siger Anders Sigdal.

Privat bor Anders Sigdal i Odense og har siden han stoppede på TV 2 Sport sidste år arbejdet som freelancer. Made In Denmark har rent praktisk lavet en aftale med Anders Sigdal om, at han arbejder i en 70 pct. stilling for Made In Denmark – og fortsætter med at løse opgaver for et par andre af sine kunder ved siden af.


--------------------------------------------------------------------------------