Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Mødet med Sid Lowe

Fredag d. 12. september 2014

Kære DS-medlem
Blot en reminder om, at det er på mandag den 15. sep, at der er sidste tilmelding til Sid Lowe/Hans Krabbe-foredrag + FCK-HJK Helsinki i Parken.
Se invitationen her:
Vores kommende fyraftensmøde med Sid Lowe er blevet flyttet og det er vi faktisk lykkelige for.

Datoen er stadig torsdag den 18. september, men mødet foregår nu i Parken klokken 15.30.

Årsagen er selvfølgelig, at FC København klokken 19.00 møder HJK Helsinki i Europa League i Parken. I en flot gestus har FC København og UEFA ladet os bruge konferenceværelset fra 15.30 til 17.30.

NB NB NB Tilmelding til Sid Lowe-arrangementet fungerer samtidig som akkreditering til kampen. Husk derfor også lige at meddele din jobfunktion i din tilmelding ved at returnere denne mail.

Tilmelding senest MANDAG DEN 15. SEP. KLOKKEN 10.30

Der vil efter mødet være vand, kaffe og sandwich.

Og læs så herunder den invitationen til mødet med Sid Lowe.

Vel mødt
Bestyrelsen

Den internationalt anerkendte sportsjournalist og forfatter, Sid Lowe, udgiver her til lands sin yderst roste bog, "Kærlighed og Had i La Liga". En bog om rivaliseringen mellem Real Madrid og Barcelona. Bogen rummer et mix af kultur, fodboldjournalistik og historie. Bogen er blevet til blandt andet gennem interview med folk som Di Stefano, Michael Laudrup og Johan Cruyff. Bogen var nomineret til den prestigefulde William Hill Sports Book og the Year 2013.
Med i panelet sidder journalist og tidligere chefredaktør, nuværende direktør i FC Midtjylland, Hans Krabbe, der har oversat bogen for forlaget Turbine. Vor egen Michael Qureshi, tidligere fodboldkorrespondent i Madrid for B.T, er vært og ordstyrer.

Sid Lowe, der er bosat i Madrid og har sin daglige gang i Real Madrid, har skrevet for utallige af de store medier i England. Siden 2001 fast for The Guardian. Derudover er han fast paneldeltager i The Guardians fodboldpodcast. Med 360.000 følgere på Twitter er Sid en mand, som mange lytter til og læser. Sid har også lavet tv og radio.

Og når vi nu har sådan en kapacitet på besøg, kunne vi jo benytte lejligheden til at høre ham om, hvor fodboldjournalistikken er på vej hen. Eller han kunne give opskriften på The Guardians enorme online-succes på avisens fodbolddækning.