Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Aviser i karantæne

Fredag d. 12. september 2014

Newcastle United FC har valgt at give endnu en avis karantæne fra at komme i klubben, efter avisen skrev, at ejer Mike Ashley er interesseret i sælge.
Evening Chronicle, Sunday Sun og The Journal. Tre lokale aviser, der nu får selskab på karantænelisten i Newcastle. Den engelske klub har tidligere givet de tre aviser karantæne på ubestemt tid, og nu er endnu en avis smidt på sidelinjen af Newcastle United og den kontroversielle ejer Mike Ashley.

Efter The Daily Telegraph i går skrev, at den 50-årige Sport Direct-grundlægger er interesseret i at sælge Newcastle United, har klubben svaret igen ved at give karantæne. Avisen må hverken komme i klubben eller på stadion, ligesom Newcastle-folk nægter at svare på spørgsmål fra avisen, skribenten Luke Edwards og alle Telegraphs søsteraviser.

- Artiklen er totalt usand og er skrevet med udgangspunkt i at skabe uro i klubben, blandt spillerne og tilskuerne. Det er skandaløs journalistik, hvilket klubben og tilskuerne bør modtage en uforbeholden undskyldning for. Sandheden er, at Mike Ashley fortsat interesseret i Newcastle United, skriver klubben på sin hjemmeside.