Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presselandsholdet tabte 2-1

Lørdag d. 29. november 2014


Presselandsholdet-FC Modus Åben 1-2
NEDERLAG I FARUM
Det danske presselandshold i fodbold kunne ikke holde stand og blev presset i bund i 2. halvleg, hvilket medførte at FC Modus Åben kunne triumfere med det afgørende mål blot 1. minut før tid, scoret af Joachim Christensen.
Af Ib Søby

Indsatsen var godkendt og de taktiske oplæg holdt i lange perioder, men flere hårde træningspas op til skæbnekampen kostede i sidste ende, da kræfterne slap op hos presselandsholdets helte. Når FC Modus Åben samtidig stillede med en trup på 41 spillere, var det en hård opgave for presselandsholdet, der bestemt viste flere momenter af ufattelig skønhed og henførte mange gange de omkring 20 publikummer på Farum Park, hvor stadionchef Charles Maskelyne betjente lys, lyd og den scoretavle som ved slutfløjtet altså viste 1-2 til de jyske opkomlinge.
Landstræner Jan Kalborg var ved kampstart stærkt bekymret for den ultra-glatte kunststofbane som kampen skulle spilles på og de første 10-12 minutter var også en febril affære –fra begge sider. Efterhånden som nerverne blev spillet af kom der mere format over kampen og FC Modus Åben kom foran o-1 efter 19. minutter ved et heldigt klumpmål, sat ind af Thomas B. Carlsen.
De danske helte svarede hurtigt igen da Rene Schrøder fem minutter efter, med nogle træk i verdensklasse, fik udlignet til 1-1. Generelt viste presselandsholdet gode momenter i en lang periode med Andreas Kraul som en solid ankermand og Jonas Schwartz som kampens bedste spiller, med rigtig ” 10-er ” attitude. Kampens sidste halve time var noget af en trøstesløs ørkenvandring, hvor FC Modus Åben kunne profitere af sin eksorbitant store trup, der sammen med en række besynderlige dommerkendelser endte med det heldige slutmål.