Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ledigt job på Ritzau-sporten

Onsdag d. 11. februar 2015


Sporten på Ritzau søger skarp nyhedsjournalist
Firmanavn: Ritzaus Bureau
Ansøgningsfrist: tirsdag 17. feb 2015
Arbejdssted: Ritzaus Bureau
Hjemmeside: Ritzaus Bureau

Du er uddannet journalist. Dygtig, alsidig, vidende om sport og hurtig på tasterne. Du forstår vigtigheden af troværdighed, og du kan vurdere, prioritere og levere journalistik på det høje niveau og i det høje tempo, kunderne forventer og kræver.

Du er tryg i mediebilledet – inklusiv sociale medier. Du magter og nyder at have mange bolde i luften på samme tid, har et godt overblik og er god til at håndtere stressede situationer og branchens strammeste deadlines. Du trives i et hektisk miljø med højt til loftet og en fri tone.

Du bruger ikke nødvendigvis alle dine vågne timer på at se sport, men du følger rigtig godt med.

Du er meget selvstændig, hvilket er en absolut nødvendighed, idet du ofte vil være alene på pinden med ansvaret for at overvåge, vurdere, prioritere og selv opsøge de centrale kilder og skrive de rigtige historier – fejlfrit og før alle andre.

Du er uhyre fleksibel, frisk på tidlige morgenvagter og hyppige aften-, weekend- og helligdagsvagter. Du er klar til at rejse ud i verden ind imellem, men rejserne er ikke din motivation for at søge jobbet.

Du søger, fordi du vil være en del af landets vigtigste sportsredaktion og sørge for, at langt størstedelen af de danske nyhedsmedier kan bringe de rigtige historier. Uden fejl. Helst før andre bringer dem – som minimum få minutter efter.

Du kan skelne mellem løse rygter og gode og væsentlige historier. Du er i stand til at gribe fat i den mest interessante vinkel og hurtigt lave nyheder og reaktioner til netkunderne og til at perspektivere dagens mest dagsordensættende historie til glæde for aviskunderne.

Du kan formidle, så læserne både bliver klogere og nyder de minutter, de bruger på at læse din historie. Men du glemmer ikke, at en nyhedshistorie åbnes med vigtigste.

Du forstår og behersker mediebilledets mange formater.

Du er en holdspiller. Dine kolleger stiller store krav til dig. Alle er vi afhængige af, at alle leverer på højeste niveau, men du tør give din mening til kende. Du har det fint med at overlade gode idéer og ikke helt færdige historier til andre, når det giver mest mening.

Som udgangspunkt er der tale om et vikariat frem til nytår. Tiltrædelse senest d. 1. april.
Det er muligt, at vikariatet kan forlænges eller endda veksles til en fastansættelse. Dette afhænger dog bl.a. af interne rokader.

Deadline: 17. februar klokken 12.00

Yderligere information:
Spørgsmål til stillingen: Sportsredaktør Søren Romme – src@ritzau.dk – 28 72 53 58.

Spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og Ritzau generelt: Nyhedschef Søren Funch - sfu@ritzau.dk

Ansøgningen sendes til:
Ansøgning og cv: Sendes til nyhedschef Søren Funch – sfu@ritzau.dk

Bedste hilsner/best regards

Søren Romme
Sportsredaktør / Sports Editor

Ritzaus Bureau A/S
Danish News Agency
Store Kongensgade 14
DK-1264 København K
Denmark
www.ritzau.dk
Tel.: +45 3330 0000
Direct: +45 3330 0382
Mobile: +45 2872 5358
src@ritzau.dk