Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Grønborg bliver ny Champions League-vært på Viasat

Søndag d. 1. marts 2015

TV 2’s mangeårige vært Peter Grønborg forlader TV 2 til fordel for Viasat, hvor han skal afløse den tidligere TV 2-kollega Jes Dorph Petersen som Champions League-vært.

- Jeg har haft en helt fantastisk tid på TV 2, som jeg aldrig vil glemme. Og jeg kommer til at savne en hel masse ting - og en hel masse mennesker, fortæller Peter Grønborg og fortsætter:
- Men siden jeg begyndte at lave tv for snart 15 år siden, har jeg på en eller anden måde altid vidst, at skulle jeg en dag få tilbudt jobbet som vært på Champions League, så var det bare om at slå til. Det er et drømmejob.
TV 2’s nyhedsdirektør Michael Dyrby beklager beslutningen, men ønsker Peter Grønborg alt det bedste.
- Det er vi selvfølgelig utroligt kede af. Jeg har hoppet på tungen og stået i spagat for, at Peter Grønborg skulle blive hos os. Jeg mener han er en af landets dygtigste og mest alsidige studieværter. Han spænder fra dansk politik til fodbold og det er der meget få der gør med den kvalitet, siger Michael Dyrby. Vi ønsker ham held og lykke. Vi vil savne ham på TV 2, men ønsker ham alt det bedste, siger Michael Dyrby.
Peter Grønborg har været vært hos TV 2 siden 2006, hvor han blandt andet har været vært TV 2-NEWS og på 22-nyhedsudsendelse. Han har desuden dækket VM-slutrunden i Brasilien for TV 2 og senest har han været vært på magasinet ”Ellemann og Lykketoft” på TV 2 NEWS.