Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Mediekursus i New York for danske sportsjournalister

Tirsdag d. 6. oktober 2015

Mediekursus i New York med blandt andet 4 NHL-kampe og en enkelt NBA-kamp på programmet. Kurset afvikles fra mandag den 11. til mandag den 18. januar 2016.

Programmet er presset med live-kampe, hvor vi blandt andet færdes med de amerikanske reportere og kommer tæt på aktørerne og oplever, hvordan arbejdsvilkårene er i den amerikanske professionelle verden.
Derudover er indlagt nogle interessante arrangementer med blandt andet en agent, et internetmedie i New York, et oplæg omkring ishockey VM i Danmark i 2018 og endelig en middag med én eller to danske spillere i NHL.
Tilbuddet er til medlemmer af Danske Sportsjournalister, og er allerede sendt til udvalgte dagblade, hvor medarbejdere for tre år siden var på det, vi kaldte et NHL-kursus.
På nuværende tidspunkt er der fem sportsjournalister, som har meldt sig som interesserede, heraf tre tilmeldte. Vi skulle gerne op på 10 personer.
Som I kan se på nedenstående program handler det meget om kampe. Fire ishockeykampe og en NBA kamp. Heraf to giftige lokalopgør og med mulighed for at træffe fire danske spillere i NHL.
Skitsen til programmet ser således ud:
Mandag 11. januar Rangers-Boston 19.00 (vi lander ved middagstid i New York, så vi har god tid til at nå kampen i Madison)
Tirsdag 12. januar Islanders-Columbus (kan være med Frans Nielsen og Oliver Bjorkstrand)
Onsdag 13. januar Lokalopgør i NBA Brooklyn Nets – New York Knicks
Torsdag 14. januar Islanders-Rangers (lokalopgøret)
Søndag 17. Januar Islanders-Vancouver 16.00 (kan være med Frans Nielsen, Jannik Hansen og Niclas Jensen)
Men altså mega lokalderby både den 13 og 14 januar i Brooklyn i basket og hockey.
Søndagskampen er klokken 16, så der bliver sen hjemrejse om søndagen, så vi er hjemme mandag eftermiddag den 18. januar.
Vi bor på enkeltværelser på Viceroy Hotel
120 W 57th Street, New York, New York 10019 USA
net: http://m.viceroyhotelgroup.com/index.php/ourhotels/viceroynewyork


Udover kampene arbejdes der på følgende arrangementer:
- Agentbesøg om overenskomsten mellem spillere og NHL. En agents overvejelser og prisfastsættelse af en spillers løn og hvordan forhandlingerne med klubberne foregår. Hvad sker der op til transfer deadline. Agent contr. Klubber.
- møde med Islanderspointblanc.com som følger Islanders i alt. Men som også er en del af en mediekoncern, der som netmedie følger alle de professionelle hold i New York området.
- Danmarks Ishockey Union er sandsynligvis med på turen og de vil bruge tid på at fortælle om VM i ishockey i København og Herning 2018
- Forsøger at møde nogle af de danske spillere over en middag, men i hvert fald ser vi dem efter kampene.
- Lørdag aften er der afslutningsmiddag sammen med større gruppe DIU-personer fra danske klubber og organisationer i Danmark, som efter planen ankommer om lørdagen. Det giver jer lejlighed til at møde de danske klubber og få kontakter til dem.
- Der er en middag mere i forbindelse med én af arrangementerne.
Økonomi:
Sidste gang søgte deltagerne individuelt Ophavsretsfonden – og fik 6500 kroner. Det kan man gøre igen, men fristen for i år er udløbet, så de kommer tidligst efterfølgende. Det kan man jo meddele sin arbejdsplads.
Kravet er en rapport for at modtage pengene, som er skattefrie. Derudover kan søges hos pressens uddannelsesfond.
Skriv venligst tilbage om I er interesseret.
Prisen er sat til kr. 28.000.
Det er i dobbeltværelse (ellers kr. 6000 ekstra for enkeltværelse) og med forbehold for I har pressekort til akkreditering til kampene.
Interesserede kan kontakte Frits Nielsen på mail: fri-s@post8.tele.dk


Venlig hilsen
Frits Nielsen
tlf: 20452145
mail: fri-s@post8.tele.dk