Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressekamp

Torsdag d. 12. november 2015

KONGERNE AF KUNGSHOLMEN

Stik imod forventningerne bliver det hverken Tele2 Arena, det Olympiske Stadion fra 1912, eller Zinkersdamm, der får æren, at lægge græs til det danske Presselandsholds vitale opgør mod de frygtindgydende blågule kollegaer fra SSF, de svenske sportsjournalister. Når det skandinaviske opgør fløjtes igang, lørdag kl. 13.00, sker det, efter anvisninger fra den svenske Rigspoliti´s efterretningstjeneste SÄPO´s anvisninger, på Stadshagens Idrottsplats, beliggende på Kungsholmen i hjertet af den svenske hovedstad. - Herfra kan vi lettere kontrollerer tilstrømningen af fans og overvåge Stadshagens Tunnelbane station, lyder det fra en unavngiven kilde i SÄPO. Stadshagens IP er til daglig hjemmebane for de to Stockholmklubber Karlbergs BK og Westermalm IF. Anlægget, der blev indviet i 1930, har flere gange været truet af boligspekulanter som søger eftertragtede områder i det centrale Stockholm. Publikumsrekorden på Stadshagens IP er 6.500 og blev sat i en match mellem Karlberg IF og et hold Romaer i 1953. Se Foto. Synes godt om Kommenter


Facebook
Ib Søby slog 2 billeder op i Danske Sportsjournalister.


Ib Søby

11. november kl. 11:02


KONGERNE AF KUNGSHOLMEN
Stik imod forventningerne bliver det hverken Tele2 Arena, det Olympiske Stadion fra 1912, eller Zinkersdamm, der får æren, at lægge græs til det danske Presselandsholds vitale opgør mod de frygtindgydende blågule kollegaer fra SSF, de svenske sportsjournalister.
Når det skandinaviske opgør fløjtes igang, lørdag kl. 13.00, sker det, efter anvisninger fra den svenske Rigspoliti´s efterretningstjeneste SÄPO´s anvisninger, på Stadshagens Idrottsplats, beliggende på Kungsholmen i hjertet af den svenske hovedstad.
- Herfra kan vi lettere kontrollerer tilstrømningen af fans og overvåge Stadshagens Tunnelbane station, lyder det fra en unavngiven kilde i SÄPO.
Stadshagens IP er til daglig hjemmebane for de to Stockholmklubber Karlbergs BK og Westermalm IF. Anlægget, der blev indviet i 1930, har flere gange været truet af boligspekulanter som søger eftertragtede områder i det centrale Stockholm.
Publikumsrekorden på Stadshagens IP er 6.500 og blev sat i en match mellem Karlberg IF og et hold Romaer i 1953. Se Foto.
Synes godt om


Kommenter

Vis på FacebookRediger e-mailindstillinger

Besvar denne e-mail for at kommentere dette opslag.Denne besked blev sendt til tp@hsfo.dk. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mails fra Facebook fremover, skal du afmelde dem.
Facebook, Inc., Attention: Department 415, PO Box 10005, Palo Alto, CA 94303