Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Rigtige mænd

Tirsdag d. 9. maj 2017

Hvem er de mest rigtige mænd blandt de danske sportsjournalister?
Nu kan de mandlige sportsjournalister i Danske Sportsjournalister få afgjort, hvem der er mest rigtige mænd. Det kan de den 24. maj, hvor der er Rigtige Mænd Løbet med damejagt, bukke og kraftkarle 58 steder i landet. Så hank op i redaktionen og tilmeld et hold på fire eller fem mænd til løbet.
Løbet er ens alle 58 steder, hvor der onsdag den 24. maj er Rigtige Mænd Løbet. Løbet er et stjerneløb med syv teamopgaver og i alt 12 km rute, der skal tilbagelægges i løb og på cykel. Holdene, der består af fire eller fem mænd, har to og en halv time til at løse så mange opgaver, som holdets ambitionsniveau og evner rækker til.
Med den ensartede opbygning, rutelængde og opgaver med navne som Damejagt, Kraftkarl, Bukken, Stripperen og Hullet er det muligt for deltagerne efter løbet at sammenligne holdets egen præstation over for konkurrenter fra andre landsdele. Og derfor kan der i Danske Sportsjournalister endelig blive sat navne på de mest rigtige mænd.
Det koster 500,- kr. for et hold at deltage i Rigtig Mænd Løbet. Alle mænd kan være med. Fortræningen til løbet foregår på i det gratis træningsfællesskab www.rigtigemænd.dk, hvor Rigtige Mænd Sjakket holder mændene i form både før og efter løbet. Det sker bl.a. ved hjælp af træningsprogrammer, der matcher dem, som de fem mænd i DR1’s Rigtige Mænd kommer ud for på deres vej mod en sundere livsstil.
Rigtige Mænd Løbet er det første landsdækkende mandeløb, der afvikles på samme dato og tidspunkt. Det er Dansk Firmaidrætsforbund, der sammen med DR1, MakeitBee Production og Syddansk Universitet står bag projektet. Formålet med projektet er at få sat gang i de mange mænd, der gerne vil have et sundere liv. Det sker med enkle kosttips og træningsøvelser tilsat godt med mandehørm og fællesskab. Særligt er fællesskabet vigtigt, da det er hér, at mænd finder den opbakning og støtte, som de har brug for, når der skal arbejdes for sundheden.

Rigtige Mænd Løbet 24. maj, kl. 19:00-21:30
• Løbet afvikles samtidigt 58 steder i landet. Alle løb er ens, og alle mænd kan være med.
• Løbet er et stjerneløb, hvor holdet skal nå at løse så mange opgaver som muligt inden for to og en halv time.
• Et hold består af fire eller fem mænd. Et fire-mandshold har to cykler med, og et fem-mandshold har tre cykler med.
• Tilmelding til løbet sker frem til midnat den 21. maj på www.sportstiming.dk/rigtigemaend
• Projektet er over de næste to år støttet med 22,7 mio. kr. af Nordea-fonden.
• Læs mere om Rigtige Mænd-projektet www.rigtigemænd.dk
• Rigtige Mænd Sjakket på Facebook - https://www.facebook.com/rigtigemaendsjakket/?pnref=story
I er velkomne til at kontakte undertegnede, hvis der er brug for flere oplysninger. Ellers er der bare at sige go’ tur.
Mange hilsner
Pernille Fløjstrup Andersen, kommunikationskonsulent, Dansk Firmaidrætsforbund
Mobil: +45 2331 4823. Mail: pfa@firmaidraet.dk