Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Invitation til Alka Superliga presse event

Mandag d. 31. juli 2017

Tirsdag d. 8. august kl. 11.30 afholder Alka Superliga et arrangement for pressen, hvor alle 14 klubber er samlet. Arrangementet bliver ikke det typiske pressemøde med en afsender og en modtager, men i stedet et forum, hvor både ligaen/klubberne og pressen kommer til orde og kan blive klogere på hinanden.

Der vil være oplæg fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen og formand for Danske Sportsjournalister Andreas Kraul. De 14 klubber fortæller om forventningerne til sæsonen – og der vil også være god tid til at få en dialog 1 til 1 eller 1 til 2 med klubberne – både dem du dækker til daglig og dem, du ikke ser så tit.

Alle 14 Alka Superliga klubber møder op med enten træner eller sportsdirektør samt en spillerprofil. Arrangementet forgår på Brøndby Stadion i Michael Laudrup lounge fra kl. 11.30 til 13/13.30.

Efterfølgende afholder 4player og Spillerforeningen Fodboldens Inspirationsdag, hvor spillere fra blandt andet Alka Superliga, NordicBet Liga og 2. Division deltager. Her kan spillerne møde en lang række af 4players uddannelses- og virksomhedspartnere og blive inspireret til at forberede sig til tiden efter fodbolden. I er velkomne til at blive til det arrangement.

Af hensyn til planlægning må du MEGET gerne skrive en mail til media manager i Divisionsforeningen, Lene Ugilt (lene@df.dbu.dk), hvis du har tænkt dig at deltage. Ikke at vi afviser nogen ved døren, men vi vil nødig løbe tør for mad og drikke – og stole! Mail gerne tilbage senest mandag kl. 10.