Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Opfordring fra redaktøren

Fredag d. 15. juni 2018Jeg er så småt gået i gang med at forberede næste nummer af Den Gyldne Pen. Det er nummer 74 i rækken, og jeg går efter en udgivelse i begyndelsen eller i alle tilfælde første halvdel af oktober.
Bladet bliver dog ikke til uden holdspil og samarbejde. Derfor denne opfordring. Har du en god idé til en historie, hvad enten det er et interview, portræt, reportage, feature med mere, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.
Det vil være ekstra godt, hvis du gerne selv vil gøre din idé/historie til virkelighed på tryk. Honoraret for at skrive/fotografere til Den Gyldne Pen er tre flasker god vin fra kasserer Flemming Olesens runde hånd. Dertil kan kørepenge forekomme.
Nummer 74 bliver ikke uventet et blad med meget VM – ishockey og fodbold – men meget mere rører sig i sportsjournalisternes verden. Lad mig endelig høre fra jer og hellere i dag end i morgen.
Jeg har redaktionel deadline lørdag 1. september.
I kan kontakte mig på mobil-telefon 23 66 09 55 eller e-mail klaage@outlook.dk. På forhånd tak. Rigtig god sommer til alle.
Med venlig hilsen Karl Aage Dalgaard, redaktør Den Gyldne Pen