Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Midnatshåndbold

Fredag d. 22. december 2000

Danske Sportsjournalister har fået en henvendelse fra et medlem oven på DHF's planer om at spille turneringskampe kl. 22.00 for at kunne sende kampene direkte på DR-TV.

Henvendelsen lyder:

"Som redaktionssekretær på en morgenavis fik jeg jo straks panderynker, da jeg erfarede, hvor længe DR-tv har tænkt sig at holde håndboldspillere og alle os andre vågne på udvalgte onsdage.

Et spilletidspunkt kl. 22 vil give de fleste morgenaviser store problemer mht. deadlines.
Især de lokale og regionale morgenaviser, der dækker HåndboldLiga-holdene tæt og omfangsrigt, vil blive generet af de sene spilletidspunkter.

Derfor vil jeg spørge, om Danske Sportsjournalisters bestyrelse har tænkt sig at diskutere, om man vil rette henvendelse til Dansk Håndbold Forbund, klubberne selv eller andre for at gøre opmærksom på, at man ved at vælge at sige ja til tv-aftalen, samtidig fravælger omtale i en hel del trykte medier dagen derpå.

Jeg ved godt, at det er svært at bokse med givtige tv-aftaler (det husker vi jo fra mændenes slutspil, der blev boykottet enkelte steder), men morgenpressen skylder vel at gøre opmærksom på fremtidige genvordigheder".

Det er et tema, vi har drøftet tidligere, og vi tager det med på bestyrelsesmødet den 24. januar, men da det kan være en hastesag, vil vi gerne høre DIN mening om sagen under "debatforum".