Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Møde i Haderslev

Lørdag d. 20. januar 2001

Superligaklubben Haderslev har henvendt sig til Danske Sportsjournalister vedrørende klubbens forestående stadionbyggeri.

Haderslev har bedt om professionel rådgivning omkring, hvordan presseforholdene skal se ud på det nye superstadion i Haderslev.
DS drøfter emnet på bestyrelsesmødet torsdag den 25. januar i København, og vi har givet Haderslev tilsagn om at sende en eller flere repræsentanter til det forestående byggemøde.

Regionsformand Jørn Broch, den lokale reporter Jens Hveisel Hansen, provinsmedarbejderne Leif Rasmussen og Tommy Poulsen og pressefotograf Palle Hedemann var involveret første gang, vi havde kontakt med Haderslev. Det kom der gode forhold under de givne omstændigheder på Haderslev stadion ud af, og det er dejligt at mærke den vilje, Haderslevs fodboldledere har til at gøre det så godt som muligt for pressens udsendte medarbejdere, både nu og i fremtiden.

Vi lægger stor vægt på, at der tages hensyn til både de skrivende reportere, de elektroniske medier og pressefotografer på det nye sønderjyske storstadion.
Derfor vil vi gerne have input fra vore medlemmer, så vi ikke glemmer noget på mødet i Haderslev om ca. 14 dage.

Henvendelser på mail til:

tommy.poulsen@horsens-folkeblad.dk