Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fight Night på TvDanmark 1

Mandag d. 5. marts 2001

Pressemeddelelse
Mandag den 5. marts 2001


- ”Fight Night” på TvDanmark 1 -
Mads Larsen, Rudy Markussen og Mikkel Kessler bokser i
super-mellemvægt
fredag den 9. marts i K.B. Hallen

Mads Larsen, Rudy Markussen og Mikkel Kessler er alle potentielle VM- og EM-udfordrere. De er alle tre placeret højt i hierakiet på de internationale bokseorganisationers verdensranglister. Det tegner derfor til at blive en utrolig spændende Fight Night fredag den 9. marts, når TvDanmark 1 transmitterer direkte fra K.B. Hallen fra kl. 19.00.

Mads Larsen, Rudy Markussen og Mikkel Kessler bokser alle tre ved VM-stævnet i K.B. Hallen på fredag, og møder alle kvalificerede modstandere, inden de snart bliver kastet ud i store titelkampe.

Mads ”The Golden Boy” Larsen, der skal møde den tyske Europamester, Danilo Häussler, ved et stævne her i Danmark fredag den 18. maj, møder ved stævnet i K.B. Hallen den tidligere dobbelte verdensmester i IBC- og WAA-regi, amerikaneren Anthony Stephens (30-10-2 KO 17), der også er USBA Champion og tre gange IBF VM-udfordrer.

Den 23-årige Rudy Markussen gør come-back efter en albue-operation og en sprængt biceps i højre arm. En skade han pådrog sig i sin seneste kamp den 1. december i Viborg, hvor han mødte den ikke uerfarne amerikaner, Etienne Whitaker, som han pointbesejrede trods store smerter i begge arme.

Ved stævnet i K.B. Hallen skal Rudy møde den fysisk stærke og agressive Juan Carlos Viloria (24-12-2 KO 15) fra Columbia. Viloria blev columbiansk mester i Mellemvægt og har endnu mistet titlen i ringen. Han blev UBF-mester i 1999 i Østrig ved at besejre det lokale håb, Edip Secovic, og har endvidere bokset en WBC-, to IBF- og en WBA-titelkamp. Den seneste boksekamp blev afviklet i Paris den 29. januar 2001, hvor han boksede mod WBA-verdensranglistens nummer 2, Jean-Marc Mormeck, om WBA International-titlen. Han tabte dog efter ti hårde omgange. Det kan derfor blive en barsk og hård come-back kamp for unge Rudy Markussen.

Mikkel ”Hitman” Kessler, 22 år, er netop blevet anerkendt af WBC til at bokse ”WBC Super-Middleweight Youth World Championship”, som er en titel som tildeles boksere under 22 år og 11 måneder.

Mikkel Kessler skal i K.B. Hallen møde den tidligere IBF VM-udfordrer, Miguel Octavio Julio fra Columbia, der kommer til Danmark med en frygtindgydende meritliste - 32-4-1 KO 30! Det tegner til at blive en sej kamp for Kessler, idet Miguel Julio plejer at slå sine modstandere ud i første eller anden omgang. Kun én har ”overlevet” fjerde omgang!

Mandag den 12. marts mellem kl. 18.00-20.00 vil der være mulighed for chatte med Mads ”The Golden Boy” Larsen og Steffen Nørskov samt boksepromotor Bettina Palle. Alt, folk skal gøre, er at klikke sig ind på www.tvdanmark.dk. Så vil der være et direkte link til chatten.Kommentatorer: Jørgen Herbert og Søren Søndergaard.
I studiet: Lisbeth Janniche og Jesper D. Jensen.

Pressebilleder kan hentes på billednettet: www.billednet.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.Pressemeddelelse
Mandag den 5. marts 2001


- ”Fight Night” på TvDanmark 1 -
Hvem vinder den store VM-satsning i K.B. Hallen fredag den 9. marts:
Johnny Bredahl eller Joel Junio?

Den regerende IBC Verdensmester, WBA International Champion, officiel udfordrer til WBO VM-titlen og højt rangeret på alle vigtige ranglister – Johnny Bredahl – skal fredag den 9. marts forsøge at forsvare begge sine titler i K.B. Hallen. Det sker, når han møder den den 28-årige regerende WBA Pan Asian Champion Joel Junio. TvDanmark 1 transmitterer direkte fra K.B. Hallen fra kl. 19.00.

Den 33-årige Johnny Bredahl – Europas i særklasse bedste Bantamvægter – har en imponerende rekordliste med 48 sejre af 50 mulige, heraf 24 på knock-out. Begge Johnnys nederlag var på udebane, og i begge tilfælde var det om verdensmesterskabet i henholdsvis WBC- og WBA-regi i Irland mod Wayne McCullough samt i Las Vegas mod Paul Ayala, hvor han led et tvivlsomt nederlag efter en fremragende indsats. 21 titelkampe har Johnny foreløbig bokset, og i ni tilfælde har han måttet forsvare hele to titler i samme kamp!

Joel Junio er – som WBA Pan Asian Champion og anerkendt af WBA – en særdeles farlig modstander for Johnny Bredahl, der givetvis kommer på hårdt arbejde i K.B. Hallen. Joel Junio, der i alt har bokset 54 professionelle kampe, er trods sine kun 28 år, fem år yngre end Johnny Bredahl, men mere rutineret end denne.

Mandag den 12. marts mellem kl. 18.00-20.00 vil der være mulighed for chatte med Mads ”The Golden Boy” Larsen og Steffen Nørskov samt boksepromotor Bettina Palle. Alt, folk skal gøre, er at klikke sig ind på www.tvdanmark.dk. Så vil der være et direkte link til chatten.


Kommentatorer: Jørgen Herbert og Søren Søndergaard.
I studiet: Lisbeth Janniche og Jesper D. Jensen.

Pressebilleder kan hentes på billednettet: www.billednet.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.