Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Tommy Troelsen er tv-vært

Torsdag d. 8. marts 2001

TOMMY TROELSEN VÆRT FOR 15 FODBOLDKAMPE

DK4 har premiere 18. marts på den første af 15 kampe i Faxe Kondi Divisionen


DK4 har vist stor seriøsitet omkring TV- stationens dækning af Faxe Kondi Divisionen. Ikke alene sendes der 15 kampe direkte, men der bliver også et flot optaktsprogram hver uge.
- Programmet kommer torsdag kl. 20.30, og det vil foruden tipsservice også indeholde klip fra forrige uges kamp. Desuden har vi relevante gæster i studiet, spillere, ledere og trænere, fortæller sportsredaktionens medarbejder Tommy Troelsen.
- Vi har efterhånden så meget fodbold, at vi sagtens kan fylde et 50 minutters program. Således har vi engelsk 1. divisions fodbold frem til 6. maj, og vi er i forvejen fuldt engageret med at dække, hvad der sker i FCK, Brøndby og OB.
Dækningen af Faxe Kondi Divisionen følger et bestemt mønster de 15 søndage, hvor alle kampe begynder kl. 13. Et kvarter før bydes der velkommen med optakt fra stadion, idet studiet er flyttet ud på tribunerne. Der vises klip fra optagelser, der er lavet tidligere på ugen, og i pausen kl. 13.45 er der højdepunkter fra 1. halvleg samt relevante spørgsmål til trænere og spillere, når de kommer på banen til 2. halvleg.
Når kampen er færdig gives der oplysninger om andre kampe fra Faxe Kondi Divisionen, og der bringes en øjeblikkelig stilling.
Tommy Troelsen er udsendelsens vært, men han har valgt en spændende rolle som ekspert under kampene, hvor det er Chr. Thellin, der er kommentator.
Nu står det op til denne duo at få de fodboldinteresserede til at kigge med på DK4, der i dag kan ses af 800.000 husstande.
Programmet for de første seks kampe er lagt, men man mangler at træffe de sidste aftaler med klubberne og Divisionsforeningen, så det er kun 100 procent sikkert med de to første kampe: 18. marts: Horsens-Frem og 25. marts: Frem-Køge.
Reglerne siger, at ingen klubber i de første 12 runder kan have mere end to hjemmekampe. På forhånd har Esbjerg og Hvidovre IF sagt nej til hjemmekampe kl. 13, idet klubberne vil beholde kl. 19 som kamptidspunkt.
DK4 har frie hænder til selv at vælge kampene i de tre sidste runder.

Med venlig hilsen
Poul Erik Andersson,
DK4

44 98 14 15