Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fight Night på TvDanmark 1

Fredag d. 20. april 2001

Pressemeddelelse
Fredag den 20. april 2001


- ”Fight Night” på TvDanmark 1 -
Fredag den 27. april vender
Super-Brian stærkt tilbage
på TvDanmark 1

Efter en tiltrængt pause på fem måneder vender Brian Nielsen tilbage til rampelyset i bokseringen. Han er i god form og motiveret til de store udfordringer. Så der skulle være lagt i ovnen til en storslået bokseaften, når TvDanmark 1 transmitterer direkte fra Aalborg Kongres & Kultur Center fredag den 27. april kl. 19.00.

Brian Nielsens første boksekamp i 2001 – efter sejren over Dick Ryan i den vigtige revanchekamp – bliver mod den 25-årige amerikaner Benjie ”Boom-Boom” Baker fra Paducah, Kentucky.

Benjie ”Boom-Boom” Baker er en 100 kilos bokser på størrelse med Brian Nielsen, og hans rekordliste lyder på 18 sejre - heraf de ni på knock-out. Han har kun lidt tre nederlag. Hans hidtil største sejr i ringen var sejren over landsmanden Troy Weida, som han vandt over den 25. maj sidste år. Han er en ung bokser med fremtiden foran sig, og hans mål er at blive den absolut bedste. Hans store drøm er at møde ingen mindre end Mike Tyson!

Fremtidsplanerne for Brian Nielsen er og ambitiøse. Det samme er Brian, der for tiden forbereder sig med træning to gange dagligt under ledelse af Poul Duvill. Brian har ikke færre end fire sparringspartnere med amerikaneren Richard Mason i spidsen, IBC Verdensmesteren Tue Bjørn Thomsen, Steffen Nielsen og nordmanden Rune Lillebuen. Derfor skulle Brian Nielsen være varmet rigeligt op inden det store EM-brag til sommer mod manden med jernnæven – den ukrainske europamester Vitali Klitschko. En bokser der nok skal få sat Brian på sin hidtil sværeste opgave.

”Fight Night” på TvDanmark 1
fredag den 27. april kl. 19.00

Pressebilleder kan hentes på billednettet: www.billednet.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.

Pressemeddelelse
Fredag den 20. april 2001

- ”Fight Night” på TvDanmark 1 -
Thomas Damgaard i dobbelt titelforsvar mod amerikaneren Rodney Jones fredag den 27. april i Aalborg

Det ligger nu fast, at den danske IBC Verdensmester og WBA International Champion i Weltervægt, Thomas Damgaard, skal bokse sin jubilæumskamp nummer 25 som professionel bokser mod den 30-årige amerikaner Rodney Jones. Der er endnu en gang lagt op til en storslået Fight Night fredag den 27. april kl. 19.00, når TvDanmark 1 transmitterer direkte fra Aalborg Kongres & Kultur Center.

Rodney Jones boksede senest den 3. april, hvor han vandt på knock-out i 2. omgang. Han kommer således til Aalborg i topform med en flot rekordliste, som lyder på 25 sejre. 12 af dem har været på knock-out, og han har kun haft to nederlag nemlig til Erik Morales og Paul Spadafora, der begge er superstars og regerende verdensmestre i henholdsvis WBC/WBO- og IBF-regi.

Thomas Damgaard er en sand kriger i bokseringen med en utrolig aggressiv og publikumsvenlig stilart, som er enormt konditionskrævende og kompromisløs, og som derfor tillader ham at gå samtlige 12 omgange. Den danske mester lover endnu en gang at give sit publikum alt. Han ønsker endnu en gang at vælte Aalborg Kongres & Kultur Center og gentage succesen, ganske som han gjorde det mod Philip Holiday. Der er der imidlertid også god grund til at tro, da Rodney Jones er lige så kamp-ivrig som Thomas Damgaard.

Efter fire måneders hård og intensiv træning stiller desuden den tidligere amatør-europamester Hasan Al op i sin naturlige vægtklasse – Weltervægt (66,678 kg) ved VM-stævnet i Aalborg. Her skal han møde den ottefoldige IBF Verdensmester Philip Holiday. Hvis Hasan Al vinder, får han sit ønske om en EM-kamp i Weltervægt opfyldt.

Pressebilleder kan hentes på billednettet: www.billednet.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.