Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

AIPS-kongres i København (???)

Tirsdag d. 3. august 1999

Flemming Thor Madsen og Flemming Olesen var DS´ repræsentanter ved AIPS-kongressen i Budapest.
De skabte naturligvis mange forbindelser, som forhåbentlig kan komme os til gode på et senere tidspunkt. Vore nærmeste venner er svenskerne, og de opfordrede os til en drøftelse af muligheden for at lave en kongres i fællesskab, eventuelt i København/Malmø, om fire år (maj 2004).

En kongres omfatter omkring 150 deltagere og varer fem dage.
De næste kongresser er fastsat til Fortaleza i Brasilien i april 2000, Toronto i 2001 og Athen i 2002.

- Det er en bekostelig affære. Der skal skaffes sponsorer på hver side af Øresund i størrelsesordenen af en million kroner, siger Flemming Olesen, der er kørt i stilling som foreningens nye kasserer fra marts 2000.

- Hvorfor skal vi altid ligge i baghjulet på svenskerne, siger Steen Ankerdal. Jeg synes, vi skal gå i spidsen. København vil være alletiders sted for en AIPS-kongres. Når kongressen skal afvikles, er broen til Sverige en realitet, og Ørestad er blevet endnu mere markant. Det er værd at arbejde for. Jeg er sikker på, vi kan få tildelt arrangementet, og jeg mener, vi skal gå i gang med at undersøge mulighederne med det samme.

DS er arrangør af Nordisk Kongres i 2001, og nogle af de ting, vi skal undersøge til arrangementet i 2001, handler om de samme mennesker, som i givet fald bliver involveret i en AIPS-kongres i København.

Konklusionen på bestyrelsens behandling af emnet på mødet hos Erland Kops i København i dag blev, at vi gerne vil have nogle reaktioner fra medlemmerne, ikke mindst i lyset af den debat, der var i gang, men som pludselig gik i stå.
Læs mere under debatforum - og giv dit bidrag til debatten.