Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Bortvist

Torsdag d. 5. august 1999

Jørgen Mizander, formand/præsident for European Golf Writers Association, har sendt en redegørelse til Danske Sportsjournalister omkring en episode ved Tiger Woods-besøget, SAS Invitational i Rungsted forleden.
- Jeg skrev temmelig kritisk om dette 25 mill. opvisningsarrangement. Min pointe var, at det er meningsløst at bruge nævnte kæmpebeløb på et opvisningsarrangement.
Det endte med, at jeg ikke alene blev nægtet akkreditering, men direkte blev bedt om at forlade Rungsteds anlæg, da jeg indfandt mig til arrangementet. Hans Grønfeldt stod ved siden af og kan bekræfte det. Jeg har aldrig været ude for noget lignende og tror heller ikke, nogle af jeres medlemmer har oplevet tilsvarende.
Det principielt interessante er:
Skal vi i Danmark finde os i, at journalister bliver smidt på porten, blot fordi de er kritiske?
Jeg stiller spørgsmålet og rejser sagen, ganske enkelt fordi arrangementet i Rungsted naturligvis ikke er det sidste. Der kommer et nyt arrangement næste år.
Jeg mener, det er vigtigt, at vi, der repræsenterer media og presse, omgående melder ud og siger:
Her går grænserne.
Det er et spørgsmål om at bevare respekten, integriteten og værdsættelsen af den journalistiske metier, skriver Jørgen Mizander, der i parantes bemærket ikke er medlem af Danske Sportsjournalister.
Hvad mener du, man bør gøre i dette tilfælde?
Det minder lidt om den debat, vi har haft tidligere, og vi trænger efterhånden til indlæg under debatforum.
Skriv din mening.