Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fest i Køge

Fredag d. 15. juni 2001

Rasmus Bech, sportsredaktør på Politiken og bestyrelsesmedlem i DS, markerede sin 50 års fødselsdag i dag med en flot reception i hjemmet i Køge.

Danske Sportsjournalister var repræsenteret af Flemming Thor Madsen, Steen Ankerdal, Tommy Poulsen og Lars Poulsen.

Fødselaren kunne glæde sig over smukt solskin hele eftermiddagen, et par hundrede veloplagte gæster og en smuk festtale af sin souschef Søren-Mikael Hansen.
Selv om der ikke var dekreteret referatforbud, gør vi nok klogt i - af hensyn til vore efterkommere - at gå let hen over detaljerne i souschefens tale, men kedelig var den bestemt ikke.

Medarbejdernes gave til redaktøren var en sort boks med påskriften "Bechs boks".
Som en af medarbejderne, der så vidt vides stadig er ansat i Politikens Hus, udtrykte det:
- Der er ikke meget indhold, men den er fyldt ud!

I boksen lå et gavekort til et "rekreationsophold" på et meget smukt sted på Fyn til den hårdt arbejdende sportsredaktør.

Blandt gæsterne var prominente folk som Team Danmarks direktør Preben Kragelund, Brøndbys omvandrende stadion Kim Vilfort, den gamle Hvidovre-boss Nils Erik Madsen, DBU's kommunikationschef Lars Berendt, håndboldtræneren Bent Nyegaard og UEFA's danske dynamo Jørn Højmark, der kom flyvende ind fra Nyon - uden quiz.

Størst opsigt vakte dog den kommende fødselar og jubilar Vagn Nielsen fra Ekstra Bladet, der givetvis vil kunne få selv puddelhunde til at knurre på grund af sin nye frisure.
Som en fremtrædende reporter fra Politiken udtrykte det:
- Nå, Nielsen, har vi været en tur på Frisørskolen?

Vagn Nielsen tildeler i dag i sin omtale af fødselaren i Ekstra Bladet Rasmus Bech seks kokkehuer. Måske skulle han selv have beholdt den ene af dem.

Køge summede af stemning og godt humør og såmænd også en anelse fodboldsnak. Køge spiller som bekendt den afgørende kamp om oprykning på søndag mod B93, men Politikens sportsredaktion har ikke desto mindre sendt den tidligere danmarksmester fra Køge Boldklub anno 1975 Søren Olsen til Esbjerg for at skrive om den jyske storkamp Esbjerg-Vejle på samme tid.