Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseforhold på Aalborg Stadion

Tirsdag d. 10. juli 2001
Information til Pressen.:


Aalborg Stadion er som bekendt under fortsat ombygning/renovering.

Det betyder, at alle tilskuere i efteråret 2001 vil blive placeret på vest, nord og øst tribunerne. Pressen vil dog forblive på syd-tribunen i midlertidige lokaler, som bliver fuldt ud funktionelle og med de sædvanlige el-stik.

Som tidligere år har pressen adgang til vore hjemmekampe på Aalborg Stadion ved forevisning af Internationalt Pressekort (AIPS-kort) og PF-kort. Såfremt man ikke er indehaver af et sådanne kort, kan adgang opnås ved at bestille et lokal pressekort, som udstedes hos DBU via AaB.

Vi skal til, udfærdigelse af lokal pressekort, bruge følgende oplysninger:
Redaktionens navn og adresse, kortindehavers navn, art (fotograf, TV, radio, skrivende).

Ovennævnte oplysninger bedes sendt, enten pr. fax 9815 3334 eller pr. mail til jr@aab-as.dk senest den 13. juli.

Der vil i efteråret, akkurat som i foråret, være åbnet informationskontor til hjemmekampene i det syd-vestlige hjørne af stadion. De medlemmer af pressen, som har AIPS-kort, PF-kort eller lokalt pressekort bedes før kampen henvende sig til informationskontoret for udlevering af indgangskort til den enkelte kamp. Det vil ikke være muligt at få adgang på anden vis.

Disse adgangskort er oprettet efter at Danske Sportsjournalister og DBU har lavet en forenklet aftale. Aftalen tager sigte på at begrænse adgangen til pressesektionerne til de pressefolk, der har en opgave til den pågældende kamp, for derved at skabe bedre arbejdsvilkår for disse.

Vi beklager, såfremt ombygningen af Aalborg Stadion i en periode kan betyde lidt vanskeligere arbejdsvilkår for pressen. Men der er håb forude. Når ombygningen er færdig, vil der være nye og up to date pressefaciliteter på den nye sydtribune.

Er der spørgsmål til ovenstående kan I kontakte Birthe Jensen, tlf. 9815 7222 – e-mail bj@aab-as.dk eller Per Larsen, tlf. 9899 2152/2217 6342 – e-mail larsenpress@mail.dk

Med venlig hilsen
AALBORG BOLDSPILKLUB A/S
Jette Randrup