Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseforhold til AGF's hjemmekampe

Torsdag d. 26. juli 2001

Til journalister og fotografer

I forbindelse med den nye sæson ser AGF Kontraktfodbold A/S sig nødsaget til at begrænse adgangen til VIP-lokalet i forbindelse med vore hjemmekampe på Århus Stadion.

En række af vore sponsorer har beklaget sig over, at VIP-lokalet især inden kampen og i pausen er overfyldt, hvilket man må give dem ret i.

AGF indskrænker derfor adgangen hertil, således lokalet for fremtiden forbeholdes sponsorer og andre af klubbens samarbejdspartnere.

Dette indebærer at journalister og fotografer blandt flere andre for fremtiden ikke har adgang til VIP-lokalet. Undtaget herfra er Tv 3-personale samt radiorapportere, der nødvendigvis skal i opholde sig i lokalet.

Adgang til presseboksen foregår derfor i fremtiden gennem glasdøren bagest i Århus Idrætsparks søjlegård, der fører ind til gangen under hovedtribunen (Nordtribunen).

Her afkrydses journalister som tidligere på akkrediteringslisten til kampen hos kontrolløren, og man benytter derefter trappen op til tribunen og videre op til presseboksen.

Med hensyn til servicering vil der i presseboksen i pausen blive serveret ostmad, kaffe og te.

Samtidig henledes opmærksomheden på de nye udendørs pressepladser (19 stk.), som Århus Idrætspark netop har fået etableret på hovedtribunen. Herfra har man et godt udsyn over hele opvisningsbanen, og der er etableret elstik, således man kan benytte sin pc på pladsen.

Umiddelbart efter kampen kan journalister gå igennem VIP-lokalet for at komme ned til omklædningsrummene så hurtigt som muligt. Det samme gør sig gældende, når interiviews mv. er foretaget i omklædningsrummene, og journalister skal tilbage for at benytte deres pc.

Fotografer afhenter som hidtil overtræksveste på kontoret og benytter som tidligere vindeltrappen ned til spillertunnelen.

I pausen vil der for fotografer stadig være mulighed for en kop kaffe i det lille rum mellem spillertunnel og vindeltrappe.


Med venlig hilsen
AGF Kontraktfodbold
Ole Hall