Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Peter Gade får ny hjemmeside

Lørdag d. 4. august 2001

Peter Gade lancerer ny, officiel hjemmeside; petergade.net

Peter Gade har i et stykke tid haft en såkaldt "idol-side" på idol.dk, men har på det seneste været interesseret i at gøre sig mere synlig på internettet, og vi har derfor udarbejdet en mere individuel hjemmeside, hvor der er plads til lidt større "armbevægelser" og en lang række spændende features.

Indhold:
petergade.net får rent indholdsmæssigt to hovedpunkter. Dels "Sidste nyt", hvor Peter løbende vil opdatere nyt fra karrieren. F.eks. vil han opdatere dette menupunkt HVER gang han har afsluttet en vigtig kamp, uanset hvor denne spilles i verden. Første gang bliver fra Grand Prix finalerne i Brunei, hvortil Peter rejser i weekenden.

Det andet hovedpunkt er "Min mening", hvor Peter vil kommentere hændelser indenfor (som hovedregel) sportsverdenen, der ikke behøver at have noget med hans egen karriere at gøre.

Af øvrigt nuværende indhold kan nævnes: Galleri, Kalender, Favoritter, og Fanzone.

Fremtidsplaner:
Peter er ret ambitiøs med dette projekt, og sammen har vi udarbejdet nogle spændende koncepter, der alle forventes lanceret i løbet af efteråret.

Som eksempel kan vi nævne "Pressekonferencer via nettet". Sådan at forstå, at journalister kan få et password til en chat-lignende funktion på hjemmesiden, hvor Peter så på nærmere definerede tidspunkter i forbindelse med de store turneringen i udlandet (som oftest Østen), holder en pressekonference på nettet, i stedet for at alle journalisterne hver især skal ringe til ham efter kampen.

Et andet eksempel er en omfattende statistik-sektion, hvor alle Peters ”scores” mod de væsentligste modstandere vil blive løbende ajourført. Der er også planer om en Fanklub på nettet, hvor de mest ivrige fans vil få fordele og spændende muligheder via et medlemskab.

Siden findes i øjeblikket i en dansk og engelsk version, men senere er det planen også at lancere en kinesisk sektion og evt. en sektion på Malay.

Forventninger:
På baggrund af Peters side på idol.dk har vi en forventning om, at petergade.net allerede fra starten vil have et besøgstal på 5-10.000 sidevisninger om ugen i. Et besøgstal, der alt andet lige vil være stigende i takt med lancering af de omtalte features. Dette er naturligvis kun for den danske sektion.


For yderligere oplysninger

Peter Gade, mobil 51 20 21 22
Kim Plesner, Okapi ApS, mobil 21 60 64 27