Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Morten Bruun: Farvel og tak

Torsdag d. 9. august 2001

Danske Sportsjournalister var på pletten og overrakte tre flasker DS-vin til Morten Bruun på hans store dag, testimonial-matchen i Silkeborg den 16. juni.

To måneder senere har vi modtaget denne takkeskrivelse fra den forhenværende Silkeborg-spiller:

Tusind tak for vinen til min testimonial-kamp!

Jeg havde en fantastisk dag, som på sin egen måde måske var den bedste, jeg overhovedet har haft i mine år i Silkeborg IF. Når jeg har glemt alle de 424 kampe, tror jeg stadig, jeg vil huske min testimonial.

Nu skal jeg ud i det virkelige liv, som nogle af jer givet vil udtrykke det, og jeg vil jo i flere sammenhænge have en berøring til sportsjournalistikken.
På den ene side skal jeg hjælpe med at servicere pressen i min egenskab af informationsmedarbejder i Silkeborg, og på den anden side håber jeg¨på at gafle lidt journalistiske småjobs til mig.

Med denne hilsen vil jeg samtidigt sige jer alle sammen tak for samarbejdet gennem årene. Når jeg tænker tilbage på 13 år i Suppeligaen, kan jeg kun sige, at jeg har fået en god behandling. Lidt højere karakterer i EB og BT havde til tider været på sin plads, javel, men det lader vi ligge ved denne lejlighed.

Mange hilsener fra

Morten Bruun
Silkeborg IF