Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TvDanmark 1 sender Lazio-FC København

Torsdag d. 9. august 2001

Pressemeddelelse
Torsdag den 9. august 2001


Lazio – FCK på TvDanmark 1

Det bliver TvDanmark 1, der sender den afgørende Champions League-kvalifikationskamp mellem Lazio og FC København.

Der er lagt op til en vaskeægte fodboldgyser, når FC København tirsdag den 21. august går på banen på Det Olympiske Stadion i Rom til returopgøret mod italienske Lazio, som TvDanmark 1 sikrede sig rettighederne til umiddelbart inden den første kamp i Parken.

- Vi satsede og gav et bindende bud allerede inden den første kamp i Parken. Nu var vi heldige med resultatet og kan tilbyde vores seere den mest attraktive klubkamp med dansk deltagelse i mange år, siger TvDanmarks sportschef Martin Dalgaard.

For FC København er drømmen om Champions League tættere på sin opfyldelse end nogensinde før. Efter den imponerende 2-1 sejr i Parken har københavnerne en enestående chance for at kvalificere sig til den prestigefulde og lukrative turnering – for første gang nogensinde i klubbens historie.

I Parken viste de danske mestre, at de kunne spille lige op med Nesta, Simeone, Crespo og de øvrige italienske fodboldmillionærer. Nu bliver det alvor på Olympiske Stadion. Det er her, FC København med ét slag kan bringe dansk klubfodbold tilbage på Europa-kortet. Københavnerne skal bare klare uafgjort. Men blot en enkelt Lazio-scoring kan slukke lyset for den ambitiøse klub…

TvDanmark 1 sender dramaet i Rom direkte med optakt fra stadion tirsdag den 21. august kl. 20.30.


For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks sportschef, Martin Dalgaard , tlf.: 32 69 96 89.