Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Akkreditering - badminton - Farum Arena

Tirsdag d. 11. september 2001Invitation til Realkredit Danmark Open

Verdens største badmintonturnering - Realkredit Danmark Open - løber af stablen 16.-21. oktober i Farum Arena. Et bredt udsnit af de internationale top-spillere er med garanti på plads for at kæmpe om de 250.000 US dollar.

Pressen inviteres hermed til at overvære og dække turneringen.

I Farum Arena er der i presserummet foruden adgang til telefonnettet også mulighed for at sende tekst via internettet.

I presserummet vil der med jævne mellemrum blive serveret sandwich-boller, te, kaffe samt øl og vand.

Vedhæftet finder du en Word-fil med et ansøgningsskema til presseakkreditering. Print den ud, udfyld den og send skemaet til Dansk Badminton Forbund, Att: Informationschef, Torben Lollike, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. Jeg skal have dit ansøgningsskema senest mandag 8. oktober. Du er også velkommen udfylde dokumentet elektronisk og maile det tilbage. Tilmeldingsfristen er den samme. Mail til tolo@badminton.dk

Regner du med at skrive og sende din tekst fra Farum Arena, så angiv på ansøgningen, at du ønsker en arbejdsplads i presserummet. Bemærk, at en del af arbejdspladserne er lokaliseret lige uden for presserummet i selve hallen, hvor der er god mulighed for at følge kampene på banerne samtidig med, at der kan arbejdes på en bærbar computer. Hvis du helst vil have en arbejdsplads i selve hallen lige uden for presserummet, så angiv det på din ansøgning.

Journalister fra radio og TV-stationer samt fotografer kan i den udstrækning, hvor de har udstyr at bære på, få en parkerings-plads forholdsvis tæt på Farum Arena. Ønskes en sådan "fotograf-parkering", så angiv det på ansøgningen. Et skilt, der giver ret til en sådan parkering, sendes ud til de relevante personer sammen med bekræftelsen på akkrediteringen.

Bemærk, at DBF forbeholder sig ret til at sortere i de indkomne akkrediteringsansøgninger.

Når jeg har modtaget din ansøgning, sender jeg dig et brev, som enten afslår din ansøgning eller bekræfter din akkreditering til Realkredit Danmark Open. Hvis du er blevet akkrediteret skal du medbringe det brev, når du ankommer til Farum Arena. Vis det ved indgangen, hvor personalet har en liste over de akkrediterede pressefolk, og du får udleveret dit adgangskort til resten af turneringen.

DBF er gerne behjælpelig med overnatning. Pressen kan få del i DBFs rabatordning med Ascot Hotel, der ligger i Københavns centrum. Priserne er pr. nat og inkl. morgenmad:

Enkeltværelse: 850 kr., Dobbeltværelse: 1.000 kr. og 3-sengsværelse: 1.200 kr.

Reservationer skal sendes til Dansk Badminton Forbund og ikke direkte til hotellet, hvis I ønsker den billige takst.  Værelserne bliver fordelt efter først til mølle princippet. Koordineringen af fordelingen bliver varetaget af NHG Hotel & Conference Booking.

Booking og afrejse betingelser:

Hvis bestilte værelser afbestilles senere end 1. oktober 2001, eller hvis der ikke checkes ind på bestilte værelser, vil opkrævning blive fremsendt på første bestilte nat efter afbud. Hvis bestilte værelser ønskes ændret, eller tidligere afrejse ønskes, kan dette gøres indtil kl. 12 samme dag og der opkræves kun for det aktuelle ophold. For at undgå den ekstra nats betaling, skal værelser være afbestilt før kl. 12.00 samme dag som afrejse.

For en god ordens skyld, skal jeg allerede nu oplyse, at rygning ikke er tilladt i presserummet. Så kan ingen blive overrasket over det.

Jeg håber, vi ses til verdens største badmintonturnering i Farum Arena - husk ansøgningsfristen 8. oktober.

Venlig hilsen

 

Dansk Badminton Forbund

 

Torben Lollike

informationschef/redaktør

Direkte tlf. 43 26 21 47 - mobil 20 40 98 89 - fax 43 26 21 50

tolo@badminton.dk - <http://www.badminton.dk/>