Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Forslag fra Hans Krabbe

Tirsdag d. 11. september 2001

Hans Krabbe, kreativt medlem af Danske Sportsjournalister, kommer med følgende forslag:

>
> I vores lille forening er vi jo pr. tradition gode til at slå hinanden oven i hovedet, når vi laver noget, der IKKE holder niveau.
>
> Men det skal vi ændre på. Vi skal i fællesskab være stolte over det bedste, som både skrivende og fotograferende medlemmer går rundt og laver. Derfor synes jeg, at det kunne være en god idé at lave en dansk pendant til et fænomen, de dyrker intenst i England - nemlig "The Best British Sportswriting Of The Year".

> Det er en årlig udgivelse af de bedste kampreferater, de skarpeste kommentarer, de mest intense portrætter, de skæveste kommentager, osv, osv.
> Garneret, naturligvis, med de ypperste billeder. Flot sat op i bogform og solgt i stort tal til menigmand.
>
> Kunne vi ikke lave noget tilsvarende i Danmark? Vi behøver ikke at lægge ud på Formel 1-niveau med dyre bogproduktioner, men en spæd start kunne jo være et tillæg til vores medlemsblad. Eller måske et særnummer af bladet op mod jul hvert år. Ja, måske kunne vi endda få aviserne til at lave magasiner. Hvad ved jeg. Alt afhængig af hvordan det går kunne man jo så med tiden lave en publikation, som kunne sælges i fri dressur. Sådan lidt ligesom gamle dages Fodboldjul, og hvad de ellers hed.
>
> Men det første, som bør ske er, at bestyrelsen drøfter, om ideen holder.
> Og om der kan findes penge til at lave et blad. Når der så kommer okay fra jer må vi andre i aktion. Jeg ville gerne være med i en redaktion, der skulle vælge tingene ud.

> Vi skal gøre hinanden bedre i stedet for at hakke. Der skal være prestige i at komme med i årsskriftet - det skal være et årligt monument over det ypperste vi præsterer...
>
> Alt materialtet findes jo, billederne er taget - det eneste vi mangler er kolleger, der sender ting ind og foreslår hinanden.
>
> Hvordan vi så finder frem til cremen og hvor mange kategorier der skal være - jamen det sludrer vi om, når vi har GO fra bestyrelsen.
>
> Hvad siger I?
>
> Hilsen Hans