Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Team Danmark holder pressemøde i Aalborg

Tirsdag d. 18. september 2001

Til sportsredaktionen 17. september 2001
mandag SHA/tm

Pressemøde - Aalborg bliver væksthus for elitesport!!!

Elite Sport Aalborg og TD underskriver på fredag en ny samarbejdsaftale, som i de næste 4 år vil være omdrejningspunktet for Elite Sport Aalborg og TDs arbejde for at fastholde og fortsætte udviklingen af elitesport i den nordjyske region.
Derfor inviterer Elite Sport Aalborg og TD til pressemøde:


fredag den 21. september kl. 15.00 på Nordjyllands Kunstmuseum,
Kong Christians Alle 50 i Aalborg.


”Aftalen med TD betyder, at vi i Aalborg kan sikre en endnu bedre og mere professionel opbakning til elitesporten, så vi får skabt et stærkt nordjysk elitemiljø. Hvis vore dygtige sportsfolk og eliteklubber i Aalborg også i fremtiden skal have mulighed for at skabe virkelige topresultater, skal de bakkes op. Vi er glade for, at det er lykkes at supplere Elite Sport Aalborgs lokale opbakning til sportseliten fra bl.a. kommune og erhvervsliv med TDs professionelle sportslige opbakning,” siger rådmand i Aalborg Kommune og medlem af Elite Sport Aalborgs bestyrelse Nils Bell.

Projektet i Aalborg er det første af sin art, men det er meningen, at flere aftaler med andre større byer skal følge efter. Dermed bliver der skabt grundlag for, at der bliver sammenhæng i de ressourcer, kommunen, specialforbund, sponsorer og TD lægger i elitesporten i Aalborg.

”Vores fælles vision med projektet er at skabe et væksthus for elitesportsfolk og talenter i Aalborg. Det er vigtigt at skabe en rød tråd fra klub til landshold, og vi forventer, at en lang række specialforbund får kraftcentre i byen,” siger TDs sportschef Susanne Hedegaard og tilføjer, ”at Aalborg har alle forudsætninger for at etablere et velfungerende elitesportsmiljø”.

Samarbejdsaftalen bygger på et klart defineret værdigrundlag, som sikrer, at elitesporten i Aalborg udvikles på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde. Der tages f.eks. hensyn til udøvernes uddannelsesmuligheder, og der stilles etiske krav med henblik på doping, snyd, uetiske træningsmetoder o.lign.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sportschef Susanne Hedegaard (43262529 / 40262529), direktør Preben Kragelund (43262500 / 40175585) eller hos rådmand/bestyrelsesmedlem Nils Bell (99314001 / 25204001) fra Elite sport Aalborg.

Susanne Hedegaard og Preben Kragelund fra TD samt Nils Bell, Ib Nielsen og Keld Jensen fra Elite Sport Aalborg vil alle være til stede ved pressemødet.


Med venlig hilsen

Thomas Meyhoff
informationsmedarbejder