Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nordiske jubilæer

Tirsdag d. 18. september 2001

FEST, MØDE
OG SEJR I OSLO
 

Norske Sportsjournalisters Forbund runder i år 80 år, og i den anledning holdt forbundet en jubilæumsfest den 4. september på Ullevålseter i Oslo.
+ Norge er både et langt og stort land, og det er derfor svært for bestyrelsen, at få den helt store opbakning til årets generalforsamling. Men da den blev lagt i forlængelse af festen – onsdag den 5. september ved frokosttid og så med en efterfølgende VM-kamp om aftenen mod Wales – blev det et tilløbsstykke.
+ 80 deltagere var med i festen tirsdag aften. De fleste var med ved generalforsamlingen dagen efter, så det blev to gode dage for vore norske venner.
+ Repræsentanter fra Sverige, Finland og Danmark (ved formand Fl. Thor Madsen) var inviteret med til festen og de mødte frem med både gaver og taler.
+ Det blev en festlig aften, hvor den svenske formand Leif Nielsson, den finske Paul Lemström, den norske Reidar Sollie og vores egen formand også fik tid til at stikke hovederne sammen for at snakke lidt fagligt. Og det blev besluttet at holde et to-dages møde først i det nye år i Stockholm, hvor AIPS, UEPS og den Nordiske Kongres skal være hovedpunkterne på mødet.
+  De to dage i det norske sluttede på bedste måde, idet Norge slog Wales med 3-2 – den første VM-sejr var i hus og det så et rekordstort antal norske journalister.
+ I november fylder det finske sportsjournalistforbund 70 år. Det markeres den 3. november med en reception, et EU-seminar og en festmiddag på SAS Radisson tæt på Olympiastadion i Helsingfors.