Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TV3: Skønheden og uhyret

Onsdag d. 10. oktober 2001

Line Baun Danielsen møder Mike Tyson

TV3 torsdag 11. oktober kl. 21. 00

Langt de fleste danskere har et helt bestemt billede af bokseren Mike Tyson - bl.a. kaldet "verdens ondeste mand". I alle medier er han oftest fremstillet som en brutal bokser, der ikke kan styre sig selv, voldtægtsmand og meget andet af samme skuffe. Om billedet er rigtigt, må den enkelte selv afgøre. Men en ting er sikkert: Mike Tyson har også en helt anden side, han sjældent viser i offentligheden.

I morgen - torsdag 11. oktober kl. 21.00 - får TV3-seerne mulighed for at se denne side af Mike Tyson. TV3s Line Baun Danielsen har i denne uge lavet et interview med Mike Tyson, der er så anderledes og overraskende, at selv Line Baun Danielsen har måttet revidere nogle af de fordomme, hun på lige fod med os andre har haft om manden.

- Jeg mødte en mand, der på mange måder overraskede. Jeg gik ind til et interview med en mand, der er beskrevet som et vilddyr og kom ud derfra med et helt andet indtryk. Et indtryk af en mand, der formår både at reflektere over sin egen rolle, se intervieweren i øjnene under hele seancen, reflektere klogt over livets store spørgsmål og meget andet. Han fortæller bl.a. meget åbent om, at han eksempelvis er ramt af en vis angst for at gå på gaderne, og så løfter han sløret for et privatliv, ingen vidst rigtig ved noget om. Han fortæller bl.a., han er gift på femte år og at han har 4 børn. Han fortæller også om sin tro og at bedetæppet er med i København samt en hel del andre ting, der vitterlig har fået mig selv til at vakle lidt i troen på det billede, der er skabt af ham i medierne, siger Line Baun Danielsen.

Mike Tyson giver kun sjældent interview, men det er lykkedes TV3s Line Baun Danielsen at lave et eksklusivt interview med privatmennesket Mike Tyson. Det skete i mandags i Tysons suite på 26. etage af SAS-hotellet. I en usædvanlig åbenhjertig samtale kommer Line og Mike Tyson rundt om politik, religion, børneopdragelse og utroskab. Og selvfølgelig også om boksning. For det er jo på lørdag, Mike Tyson går i ringen i PARKEN i København mod Brian Nielsen.

Med venlig hilsen

Søren Hedman

Pressechef, Viasat/TV3

3+, TV1000, TV1000 Cinema, TV6

Direkte: +45 77 30 55 30

Mobil: +45 40 57 97 15

Fax: +45 77 30 55 35

Ønsker du ikke at modtage presseinformation fra TV3/3+ om vores sportsdækning, kan du maile

retur til undertegende på mailadressen: soren.hedman@tv3.dk med subject: Afmeld