Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job

Tirsdag d. 24. august 1999

Tag med Herning Folkeblad i Superligaen


Vi søger pr 1. september eller efter aftale en journalist til sportsredaktionen. Ansøgningen stiles til chefredaktionen, Herning, Folkeblad, Østergade 25, 7400 Herning.

Herning med omkringliggende kommuner er et smørhul for eliteidræt. Alt det kan du være med til at skrive om, hvis du bliver en af de tre medarbejdere på sportsredaktionen, som i hektiske perioder er udvidet med en praktikant.
Du skal jagte nyheder, skæve vinkler og mennesker i miljøet. Vi søger livet foran, i og omkring sporten. På de tidspunkter sporten er i gang.
Vi er et selvstændigt team, som selv redigerer og layouter, så hvis dét har din interesse, kan omfanget heraf blive lidt eller meget.
For journalist Frits Nielsen og sportsredaktør Jan Svenden betyder det også meget, at de får en kollega med humor og engagement.
FC Midtjylland byder på en af de mest spændende nyheder i dansk fodbold, hvor »ulvene« har fået færden af Superligaen med fusionsholdet fra Herning Fremad og Ikast FS.
På håndboldfronten har vi et lige så epokegørende samarbejde mellem forrige sæsons danske mestre hos kvinderne, Ikast FS, og Bording KFUM, som tidligere var områdets dominerende i mændenes håndbold.
Alle ved, at »Blue Fox« står for det ypperste i dansk ishockey, og Herning er med Petri Skriko som træner og Todd Bjorkstrand som kaptajn igen sikkert bud på et dansk mesterskab.
Team home Jack & Jones er det første og største professionelle hold i dansk cykelsport - med erklæret afstand til doping. Amatørrytterne fra Herning markerer sig også på landevejene - senest med Carl Chr. »Calle« Pedersen i Danmark Rundt.

Vi har haft en skytte til Olympiske Lege og badmintonspilleren Kenneth Jonassen er kandidat næste år.
Messecenter Herning og Sportscenter Herning danner rammen om internationale arrangementer, ligesom vi selv kommer til udlandet.

Vi har internationale topnavne i atletik golf, brydning, bueskydning, svæveflyvning, triathlon og sejlsport. Speedway er i Superligaen og cricket er med i kampen om DM.
Fremtiden er på vej i badminton, floorball, boksning, svømning, kunstskøjteløb og volleyball.
Gymnastikken er udbredt i såvel elite som bredde.
Det danske mesterskab i bilorientering er netop generobret. Team Danmark-uddannelser, Den Midtvestjyske Idrætshøjskole, idrætsdaghøjskole, unglederuddannelse og foreningerne byder på et rigt idrætsliv.


Logo Herning FolkebladJan Svendsen

Herning Folkeblad A/S
Østergade 25
DK-7400 Herning

Pho. +45 96 26 37 00
Fax. +45 97 22 36 00

E-mail: jan@herningfolkeblad.dk

Homepage: http://www.herningfolkeblad.dk

Jan Svendsen

Herning Folkeblad A/S
Østergade 25
DK-7400 Herning

Pho. +45 96 26 37 00
Fax. +45 97 22 36 00

E-mail: jan@herningfolkeblad.dk

Homepage: http://www.herningfolkeblad.dk