Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressemøde om Fodboldmessen

Onsdag d. 24. oktober 2001
Til Redaktionerne København 22. oktober 2001


Invitation til pressemøde vedr. Fodboldmessen 2001
”Årets store fodboldbegivenhed”

Football Fairs har hermed fornøjelsen at invitere til pressemøde i forbindelse med det helt nye initiativ ”Fodboldmessen 2001”:

torsdag den 25. oktober kl. 13.30 - 14.30 i Forum

Der er indgang via Forums restaurant på Stentrups Allé og åbent fra kl. 13.

For første gang i Skandinavien kan fodboldentusiaster og andre få en ekstraordinær fodboldoplevelse, når Football Fairs og Forum den 14.-16. december danner rammen om en farverig fodboldmesse med events, stjernetræf, aktiviteter og foredrag/seminar. Der er lagt op til tre begivenhedsrige dage i fodboldens tegn med oplevelser for alle aldersklasser. Der er allerede linet en række spændende aktiviteter op, og der vil være repræsentanter fra de danske topklubber og besøg af internationale fodboldstjerner. Uden at røbe det hele, kan vi nævne, at der på programmet blandt andet er konkurrencer, uddeling af pengepræmier til ungdomsfodbolden i Danmark, fodbold på storskærm og musikalsk underholdning med blandt andet pigebandet Bikini og tidligere East 17-hjerteknuseren, Brian Harvey. (Programmet vil blive opdateret løbende).

Kom og få den sidste nye update og mød arrangørerne af fodboldmessen samt messens konferencier; radiosportens Peter Piil, den tidligere FCK’er Michael Stensgaard, stifter af DBU’s fodboldskole Jan Hansen og repræsentanter for de danske klubber og udstillere på messen. Efter pressemødet vil der være mulighed for interviews.

Vi håber, at I har mulighed for at deltage i pressemødet og modtager gerne en tilbagemelding om, hvorvidt og hvor mange I kommer.

Skulle der være nogen spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os på tlf.:
70 204 213 / e-mail: nk@fodboldmessen.dk eller mj@fodboldmessen.dk

Med venlig hilsen

Nicolai Kaas Michael Larsen
Grundlægger af fodboldmessen Salgsansvarlig, repræsentant fra Forum
Football Fairs , tlf.: 28 40 47 49 Forum, tlf.: 32 47 21 62

Michael Johnson
Grundlægger af fodboldmessen
Football Fairs, tlf.: 40 84 47 47