Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Årets Sportsjournalist

Mandag d. 10. december 2001

Vi skal gøre opmærksom på, at der er åbent for indstillinger til "Årets Sportsjournalist", der hædres på generalforsamlingen i Odense tirsdag den 5. marts 2002.

Seneste frist for indsendelse af indstillinger den 15. januar, og da listen over kandidater offentliggøres skal godkendes på bestyrelsesmødet den 17. januar og derefter offentliggøres, vil der ikke være mulighed for indstillinger efter denne dato.

Alle indstillinger skal sendes til sekretær Tommy Poulsen.
Helst på mail:
tommy.poulsen@horsens-folkeblad.dk

Der kan dog også sendes indstillinger med fodpost til:
Tommy Poulsen
Skovparken 16
8783 Hornsyld

Danske Sportsjournalister udarbejdede tidligere i år nye kriterier for valget af Årets Sportsjournalist.
Lad os lige genopfriske disse kriterier:

Foreningen Danske Sportsjournalister hylder hvert år i forbindelse med foreningens generalforsamling i marts "Årets Sportsjournalist".

Titlen gives, efter indstilling fra medlemskredsen og efter afstemning i foreningens bestyrelse, til et eller flere medlemmer, der siden den foregående generalforsamling har udmærket sig ved en opsigtsvækkende og betydende journalistisk indsats i ord eller billeder, og som gennem sin præstation har skabt respekt om dansk sportsjournalistik samt højnet branchens anseelse og troværdighed.

Da der er tale om en påskønnelse for en særlig indsats i det forudgående år, kan prisen godt tilfalde et eller flere medlemmer, der tidligere er blevet hyldet som "Årets Sportsjournalist".