Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Journalistpris til Viggo Jensen

Mandag d. 21. januar 200221. januar 2002

Journalister sætter pris på Viggo Jensen

Han beriger tilværelsen for området – og for journalisterne.

Således hedder det blandt andet i begrundelsen for at indstille cheftræner Viggo Jensen, EfB, til Esbjerg Journalistklubs Pris 2002. Og den begrundelse har bestyrelsen i Esbjerg Journalist Klubs Fond ”købt” uden betænkelighed.

Viggo Jensen er nærmest en levende legende som manden, der genoplivede de stolte fodbold-traditioner i den gamle vestjyske storklub. Ved en systematisk, flerårig udvikling af EfBs superligatrup har han skabt fundamentet for et af Danmarks bedste fodboldmandskaber.

Samtidig er Viggo Jensen, som for nylig oplyste, at han fra sommeren 2002 vil søge nye udfordringer i sin trænerkarriere, en konstant udfordring for de journalister, der har omgang med ham. Han accepterer på ingen måde letkøbte påstande, manglende viden og dårlig forberedelse hos journalister. Han accepterer dem som en del af spillet i professionel fodbold, men er langtidsvaccineret mod behagesyge over for pressefolk.

Med sin dybt professionelle indsats for EfBs superligahold, med sit engagement og med sin mildt sagt undertiden farverige optræden er Viggo Jensen en hovedleverandør af gode sportshistorier i Esbjerg-området.

Bestyrelsen i Esbjerg Journalistklubs Fond er af den opfattelse, at Viggo Jensen på flere måder har bidraget til at gavne pressens vilkår i lokalsamfundet. Dermed bliver han den tredje i rækken af prismodtagere. Esbjerg Journalistklubs Fond blev stiftet i forlængelse af klubbens 75 års jubilæum i 1992. Første modtager var daværende museumsdirektør Peter S. Meyer i 1995. I 1998 gik prisen til den kontroversielle overlæge på Esbjerg Centralsygehus, Anders Holm-Nielsen.

Viggo Jensen modtager prisen, som er på 5.000 kr., i forlængelse af Esbjerg Journalistklubs generalforsamling lørdag den 26. januar 2002.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Esbjerg Journalistklubs Fond


Peter Møller Nielsen
Formand

Overrækkelsen af prisen finder sted på Park Hotel, Torvegade 31, Esbjerg, lørdag den 26. januar 2002 kl. 17.30. Redaktionen er meget velkommen til at deltage i begivenheden.