Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Referat fra bestyrelsesmøde

Tirsdag d. 5. marts 2002

Danske Sportsjournalister holdt bestyrelsesmøde på Fyens Væddeløbsbane i Odense tirsdag den 5. marts kl. 9.00-11.45.

Deltagere:
Flemming Thor Madsen, Steen Ankerdal, Flemming Olesen, Tommy Poulsen, Hanne Højer, Leif Rasmussen, Lars Poulsen og som gæst Jens Højbjerg (vores kandidat som dirigent på generalforsamlingen)

Afbud fra:
Rasmus Bech, Per Kjærbye og Flemming Toft.

Det store punkt var generalforsamlingen.
Alle detaljer blev gennemgået med beretninger, regnskab og valgene oven på den seneste meddelelse om, at Rasmus Bech udtræder af bestyrelsen i dag.
Flemming Toft har sagt ja til at indtræde og overtager dermed Rasmus Bechs plads i et år som suppleant.
Bestyrelsen foreslår Marco de los Reyes og Mads Wehlast som de nye suppleanter.
Lars Poulsen fortsætter som PF-suppleant.

Hans Grønfeldts forslag til gratis kontingent for efterlønnere blev drøftet. Flemming Olesen bad om, at det ikke bliver vedtaget, dels af praktiske grunde, da vi ikke helt har klarhed over, hvem der er på efterløn, dels fordi vi mener, det er rimeligt, at pensionister over 65 år og æresmedlemmer er de eneste gratister i DS. Der er i dag 35 pensionister og 4 æresmedlemmer.

Jens Højbjerg fremlægger Hans Krabbes forslag, der er sat på dagsordenen under eventuelt. Krabbe er på skiferie og kan ikke selv deltage i generalforsamlingen.

Generalforsamlingen i 2003 fastsættes på næste bestyrelsesmøde. Fremmødet i Odense i dag vil give os et signal om, hvorvidt vi skal blive i Odense eller rykke til København i 2003.

Dirigent Jens Højbjerg påpegede et par uklarheder i de gældende vedtægter.
Det har længe været en god praksis, at ET bestyrelsesmedlem er PF-repræsentant, og såfremt vedkommende udtræder, erstattes han/hun af en PF-suppleant.
Det står bare ikke klart nok i vedtægterne, men det har altid været meningen med ovenstående, at PF skulle være repræsenteret i bestyrelsen, og det skal præciseres.
Jens Højbjerg påtog sig at udarbejde et forslag til vedtægtsændring på generalforsamlingen i 2003 for at undgå misforståelser på dette punkt.

Flemming Olesen orienterede om de problemer, han var stødt på i forbindelse med Viborg Stadion, hvor han har været DS' repræsentant.
Vi redegør for sagen på generalforsamlingen, og Flemming Olesen følger sagen op og orienterer medlemmerne via hjemmesiden, når der sker nyt i Viborg.
Det handler om, at der ikke er 100 procent udsyn fra nogen af de nye skrivepladser til pressen.

Tommy Poulsen informerede om møde med Vejles nye direktør Jan Dahlin, der forsøger at løse problemerne omkring parkering og pressepladser på Vejle Stadion. Et positivt møde. Vejle spiller hjemme mod FCK på søndag, og her får vi det første indtryk af, om det har hjulpet.

Hjemmesiden blev drøftet på baggrund af de nye uheldige indlæg under debatforum.
Bestyrelsen gav udtryk for, at der skal være en bundgrænse for, hvad vi optager, og det er web-masterens opgave at styre dette, ligesom han skal forhindre, at der bringes indlæg, som enten indeholder injurier eller direkte usandheder.


Hanne Højer orienterede om det kommende fyraftensmøde den 19. marts og fortalte, at uddannelsesudvalget arbejder på et nyt fyraftensmøde om børs-etiske regler med Ole Borch og Jesper Jørgensen. Foreløbig termin: august. Der er nyt udvalgsmøde i uddannelsesudvalget på torsdag.

Steen Ankerdal blev udpeget som DS-repræsentant til Poul Hyldgaards reception på DBU onsdag den 6. marts.

Flemming Thor Madsen sørger for, at vi er repræsenteret hos Jørgen Salomonsen, Se & Hør, der fylder 50 år senere i denne måned, 22. marts.

Steen Ankerdal kontakter familien Michaelsen for at få styr på fighterpokalen. Jan Michaelsen blev årets pokalfighter sidste år og har lovet os, at han ikke tager fighterpokalen med til Grækenland, hvor han spiller i dag. Vi skal bare have styr på pokalen til pokalfinalen den 9. maj.

Flemming Thor Madsen er DS-repræsentant på AIPS-kongressen i Athen i april.

Steen Ankerdal orienterede om VM-akkrediteringer m.v. Ulrik Bohse, Rejsegalleriet, er i Sydkorea i disse dage og kommer hjem den 8. marts. Derefter får vi det endelige tilbud på DS-rejsen til VM.

Medlemstal i dag: 621.
Der er stadig 116, der ikke har betalt kontingent for 2002.
Flemming Olesen gør klar til en stor rykkerrunde, men afventer lige de sidste indbetalinger via giro.

AIPS-kort:
Vi har fået 223 AIPS-kort for 2002.
Der ligger stadig 41 ansøgninger i Ungarn.
De udsendes til medlemmerne, så snart de kommer.
Vi indskærper til alle, at de ikke rykker for deres AIPS-kort. Det er kun et irritationsmoment og hjælper ikke på proceduren. De udsendes omgående. Flaskehalsen er i Ungarn, hvor det altid tager tre uger at ekspedere vore ansøgninger. Vi har endnu ikke haft held med at forsøge at styre de ungarske AIPS-kvinder.

Møde med medieudvalget:
Der var stor tilfredshed med mødet med medieudvalget i Idrættens Hus i Brøndby, og vi gør gerne dette møde med udvalget til en årlig begivenhed. Begge parter kan få meget ud af at udbygge samarbejdet.

Næste bestyrelsesmøde:
Onsdag den 1. maj kl. 11.00.
Hertil inviteres Rasmus Bech som gæst, så vi kan få sagt pænt farvel til vort afgående bestyrelsesmedlem.