Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodboldlørdag på TvDanmark 1

Fredag d. 8. marts 2002

Pressemeddelelse
Fredag den 8. marts 2002

- Stor fodboldweekend på TvDanmark 1 -

Lørdag og søndag byder TvDanmark 1 seerne på europæisk topfodbold fra den tyske Bundesliga og den engelske
FA Cup.

Der kan ses frem til mere end 5 timers topfodbold, når TvDanmark 1 i morgen holder Lang FodboldLørdag. Borussia Dortmund tager på det legendariske Westfalenstadion imod Peter Nielsen og Borussia Mönchengladbach. Herefter følger sammendrag af lokalopgøret i München mellem Bayern og 1860. Og til sidst den direkte transmission af FA Cup kvartfinalen mellem Newcastle og Arsenal. Og søndag den 10. marts er der mere FA Cup fodbold, når TvDanmark 1 sender Londonopgøret mellem Tottenham og Chelsea.

Når Dortmund og Mönchengladbach tørner sammen i det direkte opgør i FodboldLørdag, er det en kamp der i den grad gælder om point. Dortmund skal holde trit med de andre tophold, som ikke kan tænkes at smide point for anden weekend i træk. Peter Nielsen og hans holdkammerater skal omvendt sikre sig fri af nedrykningszonen i Bundesligaen.

Sammendraget herefter byder på et lokalopgør af de store, når de to Münchenklubber, Bayern og 1860 München tørner sammen på et udsolgt Olympia Stadion. Herefter går vi direkte til endnu en storkamp - kvartfinalen i den engelske FA Cup mellem Newcastle og Arsenal. De to hold mødtes i lørdags i en tilsvarende kamp i Premier League, hvor Arsenal sejrede 2-0. Men dette er pokalfodbold, og alt kan ske…

Søndag er der mere FA Cup fodbold på programmet. Her gælder det lokalopgøret fra White Hart Lane mellem Tottenham og Chelsea - to hold, som satser alt på at nå en finaleplads i den prestigefulde turnering. Jesper Grønkjær, som er tilbage efter sin skade, håber på en plads i startopstillingen hos Chelsea.

Lørdag den 9. marts på TvDanmark 1 fra kl. 15.00
Kommentator Borussia Dortmund - B. M’Gladbach: Henrik Hvillum
Kommentator Bayern München – 1860 München: Anders Bay
Kommentator Newcastle- Arsenal: Peter Grønborg
Søndag den 10. marts på TvDanmark 1 kl. 16.55
Kommentator Tottenham – Chelsea: Peter Grønborg

For yderligere oplysninger:
Kontakt venligst TvDanmarks presseafdeling, Torben Sørensen, 32 69 96 78 eller 21 71 96 78