Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

B.T. med ny SMS-tjeneste

Mandag d. 11. marts 2002

PRESSEMEDDELELSE
København, den 11. marts 2002

Følg Bjørn & co. live på mobilen

Golfentusiaster får med en ny SMS-tjeneste fra B.T., TDC Mobil og Metropol Online en enestående mulighed for at følge Thomas Bjørn og de andre fem danskere på Europa Touren. Debuten sker ved Qatar Masters den 14. marts

¨ Som de første herhjemme lancerer B.T., TDC Mobil og Metropol Online en nyhedstjeneste via SMS rettet mod den voksende skare af golfinteresserede. Tjenesten, der har fået navnet ”B.T. MobilSport” leverer DONG og nyheder fra de seks danskeres bedrifter på Europa Touren. Debuten sker den 14. marts under Qatar Masters.

Med tjenesten kan golfentusiaster for første gang følge med i golfturneringerne, selvom man er forhindret i at følge slagene i fjernsynet. B.T. Mobil Sport sender en SMS-besked til brugerne fire gange i løbet af en golfrunde pr. valgt spiller:

· når den valgte spiller tee’er ud på første hul
· når den valgte spiller har spillet de første ni huller ledsaget af en aktuel top 3-stilling
· når den valgte spiller har spillet alle 18 huller ledsaget af en aktuel top 3-stilling
· og når alle spillere er i klubhuset med spillerens score og en aktuel top 3-stilling

Man kan vælge at følge en eller flere spillere tæt, hvor man modtager antallet af par, birdie etc. ledsaget af en aktuel top 3-stilling, eller man kan følge alle danskere, hvor man blot modtager deres score. Prisen er to kroner pr. SMS.

”Vi har store forventninger til DONG på golf, fordi golfsporten har oplevet en enestående fremgang herhjemme. Samtidig blander de bedste danske golfspillere sig ofte i den absolutte top. Med denne tjeneste kan man holde sig orienteret, mens turneringerne bliver afviklet,” siger projektleder Ole Wejse Svarrer fra B.T.

Udover DONG-service tilbyder B.T. Mobil Sport også løbende nyheder om og med de seks danskere. Prisen er blot to kroner pr. nyhed, og man tilmelder sig automatisk 15 nyheder, hvorefter man skal tilmelde sig på ny. På den måde er man altid opdateret om de danske golfspilleres færden.

I løbet af tour-sæsonen vil B.T. Mobil Sport lancere en række konkurrencer, hvor man kan vinde en eftermiddag med en golf-pro, green fee til populære baner i Danmark og meget mere.

Samarbejde mellem tre store spillere
B.T. Mobil Sport er et resultat af et samarbejde mellem Danmarks største mobiludbyder, TDC Mobil, B.T. som Danmarks Sportsavis og Metropol Online, der er Danmarks største medievirksomhed på internettet. Metropol Online står bag 18 forbrugerrettede web-tjenester som CNN.dk, berlingske.dk og bt.dk.

Projektchef i TDC Mobil, Mikael Jensen, er ikke i tvivl om, hvorfor TDC Mobil går ind i arbejdet med at tilrettelægge Danmarks mest alsidige SMS-nyhedstjeneste indenfor sport: ”Vi er overbeviste om, at sportsfans ønsker at få koncentrerede sportsnyheder og liveresultater på mobilen. Sportsfans er meget mobile, og det er derfor oplagt at bruge mobiltelefonen som nyhedsmedie. Ydermere er B.T. og TDC væsentlige aktører i den danske sportsverden via liga- og klubsponsorater. Derfor forbinder sportsfans allerede TDC og B.T. med sport”, siger Mikael Jensen.

Produktchef i Metropol Online, Thomas Hviid-Andersen ser projektet som en prøveklud for mobile tjenester.

”Tjenesterne vil give os et godt indblik i danskernes villighed til at betale for relevant indhold af høj kvalitet. Er der balance mellem indtægter og udgifter, vil vi i løbet af året se et væld af mobile tjenester skyde op i medielandskabet,” siger han.

Topnyheder på mobilen
Med B.T. Mobil Sport er man ikke kun opdateret med scoringer og nyheder fra sin favoritspiller. Med tjenesten BT TOPNYHEDER smelter avisen og mobiltelefonen sammen. Når de banebrydende nyheder fra sportens verden opstår, vil TDC Mobil sikre, at de med det samme bipper ind på mobiltelefonen.

”B.T. udnytter dermed sin store sportsredaktion til også at bringe nyhederne frem til mobilbrugerne. Og samme redaktion vil være garant for nyhedernes troværdighed,” siger Ole Wejse Svarrer.

Golf er ikke den eneste idrætsgren som B.T. Mobil Sport kaster sig over. Fra den 10. marts dækker vi også SAS-ligaen, 1. division, DBU’s Pokalturnering, Premier League og FA Cup fra England og Champions League og UEFA Cup-kampene.

I løbet af foråret udvider B.T. Mobil Sport sine tjenester, så de også omfatter fodboldlandsholdets kampe, B-VM i ishockey, forårsklassikerne i cykling. Og til maj begynder den store sportssommer med VM i fodbold, Tour de France og Wimbledon. Til efteråret venter klub- og landsholdshåndbold og liveresultater fra den bedste danske ishockeyrække.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Mikael Jensen,
Projektchef, TDC Mobil mikaj@tdc.dk 2929 0900
Peter Brüchmann,
B.T.’s sportschef pbr@bt.dk 3375 7533 / 4075 0577
Ole Wejse Svarrer,
Projektleder, B.T. Mobil Sport ows@bt.dk 3375 7506 / 2071 6465
Thomas Hviid-Andersen
Produktchef, Metropol Online thv@metropol.dk 3375 2705 / 2927 2390