Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Viasat Sport sender VM-ishockey

Torsdag d. 18. april 2002

VIASAT SPORT OG 3+ SENDER A-VM I ISHOCKEY FRA SVERIGE

"Tre Kronor" skal have revanche efter OL-skandalen

Åbningskamp den 26. april - Finale den 11. maj

Med et iskoldt slagskud under overliggeren har Viasat scoret rettighederne til A-VM i ishockey, og der er sandelig lagt op til en fabelagtig turnering. Vores kære broderfolk, det svenske, taler med én mund og kræver revanche efter Tre Kronors utidige hjemsendelse fra OL efter choknederlaget til Hviderusland. Nederlaget sættes i relief af, at hviderusserne slet ikke er med ved A-VM.

Tre Kronor får hjemmebane i det imponerende Scandinavium i Gøteborg, og her forventes det 12.500 mand store, ekstatiske hjemmepublikum at pumpe stemningen helt op under saddeltaget. Det er også i Gøteborg, at Viasats kommentator-hold får deres base, og herfra vil Jens Jørgen Brinch og Olaf Eller bidrage til dramatikken på isen med deres kvalificerede kommentarer, skarpe analyser og kølige humor.

Grundspillet i den nordamerikanske ishockey-liga, NHL, er slut, og mange af de største stjerner nåede ikke med i slutkampene. Jagr, Lindros, Iginla, Lemiux og Salo er blandt dem, der kan træde ind på landsholdene fra starten af VM; de øvrige topspillere følger trop, efterhånden som deres hold bliver elimineret i Playoff.


TV-transmissionerne og de digitale tjenester
Viasat har med A-VM fået fingrene i en rigtig ishockey-kalas, og turneringen får høj prioritet både på Viasat Sport og 3+ med fem indledende kampe, otte kampe fra mellemrunden og samtlige knald-eller-fald-kampe sidst i turneringen. Viasat Guld-kunder med digitalt paraboludstyr får adgang til svensk Viasat Xtra-produktion af de interaktive tjenester, Highlights, PlayerCam og Replay ved udvalgte live-kampe. Det drejer sig naturligvis om Tre Kronors opgør, samt de afgørende kampe. I PlayerCam har de svenske seere stemt om, hvilken spiller der skal følges kampen igennem, og i Replay sendes kampen ét minut forskudt, så man kan gense mål, flotte redninger og tvivlsomme dommerkendelser.


A-VM i ishockey på Viasat Sport:
Fredag 26. april kl. 19.55: Sverige - Østrig (Xtra)
Lørdag 27. april kl. 18.00: Italien - USA (sammendrag)
Søndag 28. april kl. 00.00: Sverige - Slovenien (forskudt)
Mandag 29. april kl. 23.00: USA - Letland (forskudt)
Tirsdag 30. april kl. 19.55: Sverige - Rusland (Xtra)

Torsdag 2. maj kl. 15.55: B1 - C3 og kl. 19.55: C1 - B2 (Xtra)
Fredag 3. maj kl. 15.55: C2 - B3
Lørdag 4. maj kl. 17.00: B3 - C1 (forskudt) og kl. 01.30: B1 - C2 (forskudt)
Søndag 5. maj kl. 00.00: C1 - B1 (forskudt)
Mandag 6. maj kl. 15.55: C3 - B3 og kl. 23.00: C2 - B2 (forskudt)

Tirsdag 7. maj kl. 15.55 og 19.55: Kvartfinaler (Xtra)
Fredag 10. maj kl. 18.55: Bronzematch (Xtra)

A-VM på 3+
Fredag 9. maj kl. 16.00 og 20.00: Semifinaler (Xtra)
Søndag 11. maj kl. 18.30: Finale (Xtra)

Da Viasat Sport er en levende sportskanal med live-transmissioner af bl.a. golf, basketball-DM og afslutningen på den spanske fodboldliga, tages der forbehold for ændringer. Hold øje med programmet på www.onside.dk.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBS: Ønsker du ikke længere at modtage presseinformation/sport fra Viasat/TV3 kan du afmelde dig mailinglisten ved at skrive AFMELD til flg. mailadresse: soren.hedman@viasat.dk

-----------------------------------------------------------------------------------------------