Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodbold på Viasat Sport

Tirsdag d. 23. april 2002

Fussball, Football, Calcio

Viasat Sport fredag 26. april kl. 19.00

Reportage fra den ultimative fodboldtur - tre lande, tre kampe, tre dage

Udover trofæer til klubben er det for fodboldfans et absolut højdepunkt at rejse ud og se favoritholdet "live" i bare en enkelt kamp. For Melodi Grand prix-helten Søren Poppe, badminton-stjernen Peter Gade, 80´er folkehelten Sepp Piontek og eks-FCK´eren Michael "Mio" Nielsen var det imidlertid meget bedre i sidste weekend: De var nemlig sammen med 50 Tipsvindere på en solid fodboldrejse i form af en weekend-drømmetur rundt i Europa til én kamp i 2. Bundesliga, én i Premier League og én i den italienske Serie A.

Viasat Sport havde et kamerahold med på turen. Til danskerbrag i 2. Bundesliga med to mål af Thomas Christiansen for Bochum mod Duisburg, til Premier League-kampen Sunderland - Liverpool med Thomas Sørensen overfor Michael Owen og Serie A-topopgøret Juventus - AC Milan med både Thomas Helveg og Martin Laursen på banen.

Med på rejsen er blandt andre Frank Jørgensen, Danmarks bedste tipper, der giver gode råd til, hvordan man vinder i tips. Mød også Lars Dennis Sørensen, der reelt havde glemt at aflevere sin tipskupon, men hans tipsforhandler udfyldte den for ham, og så vandt Lars fodboldrejsen. I programmet optræder også MGP-helten Søren Poppe, der fremfører den officielle danske VM-sang -på en restaurant i Newcastle. Badmintonspilleren Peter Gade er også med - som glødende Liverpool-fan håber han for for første gang at overvære en sejr til sine idoler live.

Fodboldeksperten Birger Peitersen vurderer og analyserer i programmet forskellen på tysk, engelsk og italiensk spillestil og fankultur. Derudover er kändisserne Michael "Mio" Nielsen, Sepp Piontek og dommeren Peter Mikkelsen med - for sidstnævnte er det blandt andet en tilbagevenden til Juventus´ hjemmebane.

I Bochum er der nærmest familiestemning, når Søren Colding og Thomas Christiansen hilser på danskerne efter kampen, i Sunderland skriver Thomas Sørensen autografer under bevogtning men med et orkester som baggrundskulisse, mens der i Italien er kaos udenfor stadion. Det bliver til en tur med mål, øl, hygge, spil og masser af fodbold. Tag selv med - på fredag på Viasat Sport.

Evt. spørgsmål og yderligere oplysninger kan fås hos journalist Thomas Breum, Viasat Sport på telefonnummer: 26 72 81 13.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBS: Ønsker du ikke længere at modtage presseinformation/sport fra TV3/Viasat Sport kan du afmelde dig mailinglisten ved at skrive AFMELD til flg. mailadresse: soren.hedman@viasat.dk

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------