Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Gratis gys på Canal Plus

Torsdag d. 2. maj 2002Pressemeddelelse 29.04.02


Gratis Gys
CANAL+ sender Premier League-kampen
Manchester United – Arsenal
ukodet

CANAL+ giver ALLE mulighed for at opleve denne afgørende kamp i Premier League,
når kampen sendes ukodet og direkte onsdag d. 8. maj kl. 20.55 på TDC Kabel TV's Infokanal og på parabol via Canal Digital.

Med kampen om sejren i engelske Premier League har denne sæson udviklet sig til en ren gyser, der når sit klimaks onsdag den 8. maj. Manchester United tager imod Arsenal på Old Trafford og er tvunget til at vinde, hvis håbet om at genvinde mesterskabet skal holdes i live. Arsenal derimod kan måske sikre sig de afgørende points, der gør dem til mestre. Liverpool, det tredje hold, som er med i opløbet, kan bare se på og håbe, at resultatet falder ud til deres fordel.

Den verbale krig mellem Arsenals og Manchester Uniteds managers, Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson, er med jævne mellemrum blusset op sæsonen igennem, og man kan hverken kalde d'herrers eller klubbernes forhold for hjerteligt. Så der er dømt drama – og det synes CANAL+ ikke, at nogen danske premier League-fans skal snydes for. Derfor kan alle med TDC’s Kabel TV og alle med privat parabol med et Canal Digital kort se denne spændende gyser ganske gratis!!

Det er skæbnens ironi, at Arsenal kan sikre sig mesterskabet på netop Old Trafford, hvor fansene de sidste tre sæsoner har hyldet deres hold som vindere med Arsenal på 2. pladsen. Nu kan hævnens time være kommet.

Fakta
*Manchester United og Arsenal har mødt hinanden 165 gange i ligasammenhæng.
*Manchester United har vundet 67 gange, Arsenal 62, mens 36 opgør er endt uafgjort.
*Arsenal vandt sæsonens første indbyrdes møde med 3-1 på to sene scoringer af Thierry Henry efter god hjælp fra Uniteds franske keeper Fabian Barthez, der var sit holds uheldige helt den dag.
*Manchester United tilføjede til gengæld Arsenal historiens største nederlag på Old Trafford sidste sæson, da The Red Devils vandt med hele 6-1.
*Arsenal har ikke vundet i Manchester siden sæsonen 1997/98, hvor det blev 1-0 og hvor Arsenal siden vandt Premier League for første og hidtil eneste gang.

Kampen kan ses gratis på:

· Infokanalen som TDC Kabel TV venligst har udlånt til CANAL+
· Frekvens 11.278 GHz v., 1" vest for husstande med privat parabol, der har et Canal Digital kort.
· CANAL+ abonnenter skal intet foretage sig, kampen vises på CANAL+


For yderligere information kontakt:
Sanne Galst, CANAL+ - tlf. 36 36 40 53
Elektronisk pressemateriale findes på www.canalplus.dk - kontakt CANAL+ for password.