Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny hjemmeside

Onsdag d. 8. maj 2002


Thisted, 9/5 2002
P R E S S E M E D D E L E L S E

I anledning af hjemmesiden worldcup02.dk’s åbning ønsker redaktionen med denne pressemeddelelse at gøre opmærksom på sitets tilstedeværelse.

Hjemmesiden er et projekt, skabt med henblik på at udbrede offentlighedens kendskab til de mange aktører, der fra 31/5 træder op i Japan og Sydkorea, til det, der forhåbentlig bliver en folke- og fodboldfest. Hjemmesiden bugner allerede i skrivende stund med meget læsevenligt stof; portrætter af spillerne, holdprofiler, mere dybdegående artikler med baggrund i VM-historien, legender fra den omfangsrige fortid og mere normale nyhedsopdateringer.

Sitets vedligeholdes og opdateres af undertegnede, sammen med 2 medskribenter, én webmaster og ditto –designer, og på trods af den lettere sparsomme journalistiske skoling hos skribenterne , vil undertegnede faktisk vove den påstand, at Worldcup02.dk er det bedst gennemarbejdede danske VM-relaterede websted, og i den forbindelse vil undertegnede opfordre alle med interesse for VM til at besøge hjemmesiden; webadressen er: www.worldcup02.dk

På redaktionens vegne

Henning Fink
Mail: Kramer@worldcup02.dk