Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

POE pressechef i Farum

Mandag d. 20. september 1999

Vort æresmedlem Poul Erik Andersson er blevet pressechef i Farum Boldklub A/S og har indkaldt til pressemøde på torsdag kl. 11.oo på Farum Stadion.
Men Andersson må hjem og skrive om på velkomsttalen efter Farums ydmygende 6-2 nederlag til B93 i week-enden.Kampen i 1.division var skæmmet af to udvisninger til Farum.

Pressemødet lægger vægt på de store planer, Farum har med sit stadionanlæg, der fuldt udbygget får plads til 11.000 tilskuere.Til kampen mod B93 var der 1510 tilskuere med bestyrelsesmedlem Peter Brixtofte i front.

Alle sad godt i de meget omtalte læderstole,der er de bedste nord for Barcelona. Stolenes mål er taget efter kommunaldirektørens korpus, og da han er en mand,d er er kommet godt over sommeren, klager ingen borger over for kneben plads på tribunen,hvis flotte kurver er lavet af arkitekt Gert Anderson,der har tegnet streger til mange roste idrætsanlæg.

Den 3.oktober åbner Farum Boldklub A/S for salg af B-aktier for 8 millioner,og Andersson har de sidste dage haft travlt med at skrive en brochure, der omdeles til alle Farums 18.000 borgere.

Pressemødet er tilrettelagt således, at fodboldmedarbejderne kan nå ind til Tivoli, hvor Tipstjenesten har pressmøde om Lottos 10 års fødselsdag.Her er Jacob Haugaard trækplaster, og han vil give en forklaring på,hvordan han ville bruge 1 million kroner.Hvis han altså vandt så mange penge.

Spørgsmål om Farum-sagen kan rettes til Poul Erik Andersson, der nu også har fået e-mail-adresse.
Du finder alle hans adresser og numre under vor geniale medlemsliste.