Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fremstød for e-mails

Tirsdag d. 21. september 1999

Eline Andersen, informationsmedarbejder fra Danmarks Idræts-Forbund, ser gerne, at flere danske sportsjournalister får e-mails.

Det vil føre til en hurtigere kommunikation, og det vil betyde, at mange flere DS-medlemmer får informationerne serveret på deres egen e-mail-adresse.

Vi har bedt Eline Andersen om at uddybe hendes ønsker:

DIF har gennem et lille års tid haft en elektronisk
pressemeddelelsesservice.

Tanken bag denne service var, at hver enkelt journalist skulle kunne modtage Danmarks Idræts-Forbunds pressemeddelelser - uanset, hvor i verden de end måtte befinde sig.

Vi har nu lige over 450 tilmeldte til denne service. Det er naturligvis ikke alle, der er journalister. Men hovedparten af de sportsjournalister, der beskæftiger sig med især idrætspolitiske emner, er tilmeldt.

Danmarks Idræts-Forbund ser en fordel i et samarbejde med eksempelvis Danske Sportsjournalister, således at DIF´s pressemeddelelser også bliver bragt i deres fulde længde på www.danskesportsjournalister.dk. som et supplement til den elektroniske udsendelse.

Vi ser naturligvis gerne, at der for hver bragt pressemeddelelse også er et aktivt logo til DIF´s hjemmeside, samt en notits om, at man også kan modtage pressemeddelelserne elektronisk i deres fulde længde i sin egen e-postkasse.

DIF vægter samarbejdet på internettet og kan derfor som modydelse henvise til www.danskesportsjournalister.dk på sin hjemmeside.

Internettet er efterhånden stort og uoverskueligt, og derfor mener DIF også, at det er vigtigt at hjælpe hinanden med at gøre opmærksom på de muligheder og informationer, der eksisterer på forskellige hjemmesider inden for samme "boldgade".

Mange hilsner
eline----------------------------------------------------------------------------
-

Eline Andersen, Informationsmedarbejder
Danmarks Idræts-Forbund, 2605 Brøndby
Tlf: 43 26 20 26, e-post: eline.andersen@dif.dk

Har du tilmeldt dig DIF´s elektroniske pressemeddelelsesservice? på
www.dif.dk/nyheder/tilmellerfra.asp