Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Tysk håndbold på Viasat Sport

Torsdag d. 23. maj 2002

HÅNDBOLD I VERDENSKLASSE:


SE AFGØRELSEN AF DET TYSKE MESTERSKAB PÅ VIASAT SPORT


Vil du se herrehåndbold i ægte "weltklasse", så er chancen der nu: Direkte på Viasat Sport sendes afgørelsen af det tyske mesterskab lørdag den 25. maj kl. 15.00.


Den tyske 1. Bundesliga regnes for at være verdens stærkeste håndboldrække. Og lørdag eftermiddag afgøres det, hvor mesterskabet skal ende i år. Førerholdet Kiel har den formstærke dansker Morten Bjerre i truppen, og han skal med resten af holdet på udebane på en meget vanskelig opgave. Modstanderne i Campus-halle er nemlig ærkerivalerne fra ”danskerklubben” Flensburg-Handewitt, der spiller for at erobre 4. pladsen. Med i kampen har holdet en række danske spillere samt den tidligere landsholdskæmpe Erik Veje Rasmussen som træner. På banen spiller danskerne Lars Krogh Jeppesen, Joachim Boldsen, Søren Stryger, Lars Christiansen og Kasper Nielsen. Sidstnævnte er dog ikke med på lørdag for Flensborg. Kiel må også undvære lidt af deres danske håndbolddynamit, idet deres to andre danskere, Søren Haagen og Nicolai Jacobsen, begge er skadet.


Stillingen før sidste runde er således, at Kiel (som har vundet det tyske mesterskab seks gange i de seneste otte år) er ét point foran Nordhorn inden sidste spillerunde. Nordhorn, som gennem længere tid har været i voldsomme økonomiske problemer og først ved anden instans har fået licens til at spille i 1. Bundesliga i næste sæson, tager i den sidste spillerunde mod Gummersbach i egen hule.


Gummersbach har reelt kun æren at spille for, mens Flensburg-Handewitt mod Kiel har rækkens fjerdeplads at spille for, hvilket er ensbetydende med Europa Cup-deltagelse. Desuden er Kiel og Flensburg-Handewitt altid topmotiverede mod hinanden – ikke mindst i lyset af, at de to nordtyske klubber tidligere har afgjort det tyske mesterskab i kamp med hinanden. Med Kiel som den store vinder.


Ifølge Kiels Morten Bjerre (der tidligere har spillet i netop Flensborg-Handewitt) tåler forholdet mellem de to håndboldklubber sammenligning med Real Madrid og Barcelonas rivalisering i spansk fodbold. Dermed er det også understreget, at intet er afgjort på forhånd og at der er lagt op til et medrivende håndbold-drama.


Se afgørelsen af det tyske mesterskab direkte på Viasat Sport lørdag den 25. maj fra kl. 15.00, hvor den tidligere landsholdsspiller Søren Herskind og Carsten Egeholt sidder klar til at guide seerne igennem kampen!

Yderligere oplysninger kan fås hos Viasat Sport, Casper Hjorth, på tlf: 32 69 99 99

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du ikke at modtage presseinformation fra Viasat/TV3/3+ , kan du maile retur til undertegnede på mailadressen: soren.hedman@tv3.dk med subject: Afmeld

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------