Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

bold.dk solgt til dansk fodbold

Fredag d. 24. maj 2002

Bold.dk er blevet solgt - her er bold.dk's egen version af nyheden:

Divisionsforeningen har i dag fredag købt bold.dk, som fremover i endnu højere grad skal være platform for danske fodboldnyheder.

Danmarks første rene fodboldportal vil fortsat være organiseret som et selskab - ved navn Fodboldfabrikken A/S - med en bestyrelse, hvor der bl. a. vil sidde repræsentanter for Divisionsforeningen og klubberne.

- Vi er glade for at kunne overdrage en velfungerende virksomhed til Divisionsforeningen. Vi mener også, bold.dk har en sådan position på det danske fodboldmarked, at Divisionsforeningen vil blive glad for bold.dk, siger bold.dks nu forhenværende primus motor Holger Kristiansen, der grundlagde bold.dk som den første uafhængige netside med 100 procent fodbold i november 1999.

Divisionsforeningen fremhæver det som en vigtig grund til handelen, at klubbernes organisation skal være på forkant med den mediemæssige og teknologiske udvikling.

- Det er i stigende grad blevet vanskeligt og ikke mindst omkostningskrævende at håndhæve klubbernes rettigheder, og derfor vil vi nu i samarbejde med klubberne selv tage hånd om de muligheder, som internettet giver os, siger Divisionsforeningens Lars Juul Jensen.

bold.dks nye direktør, som i den kommende tid skal styre videreudviklingen af websiden, så det tydeligt kommer til at fremgå, at der er tale om Divisionsforeningens og klubbernes fælles fodboldportal, er Nina Wahl Rasmussen.